Android @GoogleSAMSUNG

Samsung pregateste lansarea noului Galaxy S7 mini

Dupa succesul inregistrat cu flagship – ul Samsung Galaxy S7, coreenii pregatesc ca si cu modelele anterioare si versiunea mini, la fel de performant dar la dimensiuni mai mici. Tehnologie de varf intr-o carcasa mai usor de accesat si de purtat.
Noul Samsung Galaxy S 7 mini, urmeaza trendul fratelui sau mai mare si continua sa impresioneze prin specificatii: un display SuperAMOLED full HD de 4,6″ protejat cu Gorila Glass 4, asigura tot confortul pentru o experienta deosebita in utilizare.
image

Ca si la modelele anterioare Samsung testeaza ambele platforme, cea proprie Exynos dar Qualcomm – ul dar si cele 2 procesoare grafice Adreno si Mali, utilizate frecvent la mai toate modelele anterioare.
Noul Samsung Galaxy S 7 mini promite a fi unul dintre cele mai performante modele sub 5″ de pe piata si cu siguranta va fi bine primit de catre cei ce nu doresc sa treaca de bariera celor 5″.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
скачати джава гру gts5222, aplikacije za samsung s 5222, gry angry birds java samsung, גלקסי 7 מיני, Kod samsung gts 5230, leux zuma, ซัมซุงs7,
Back to top button
Close