Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung pregateste lansarea noului Galaxy S IV in luna mai in SUA, un Android smartphone de

Samsung, etalonul momentului cand e vorba de cele mai noi tehnologii aplicate pe device-uri mobile si nu numai, pregateste lansarea celei de a 4-a generatie din seria Galaxy S. Noul Samsung Galaxy S IV incearca sa fie din nou ca si modelul anterior, cel mai evoluat smartphone de pe piata si promite acest lucru prin noi performante si inovatii. Noul Galaxy S IV urmeaza trendul anului 2013 care va implica un display de 5” si camera foto de 13MP, dupa ce anul trecut au dominat modelele cu display de 4,3” si camera de 8MP si pe langa acestea promite performante ridicate pe segmentul hardware care este inbunatatit fata de seria anterioara.

 

Procesorul Quad Core este unul de ultima generatie, un Cortex A-15 tactat la o frecventa de 2GHz net superior fata de A9 de 1,4GHz prezent pe i9300. Chipset-ulĀ Exynos a mai trecut o etapa si a ajuns la a 5-a generatie, 5450 Quad asigurand performante deosebite in functionarea optima a aplicatiilor.

Noul flagship de la Samsung va rula ultima versiune Android v4.2 Jelly Bean si va dispune de o memorie RAM de 2GB, dubla fata de modelul anterior si acest lucru asigurand un spor de performanta si va constitui un nou standard pentru concurentii sai directi. Noul model se preconizeaza a fi lansat in luna mai la o conferinta ce se va desfasura in SUA.

Leave a Reply

Back to top button