Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung P5100 Galaxy Tab 2 o tableta de 10” performanta si un gadget de succes

In ultima perioada foarte multi utilizatori renunta la notebook-uri si aleg sa-si achizitioneze o tableta. Astfel tableta castiga tot mai mult teren in detrimentul notebook-ului mai ales datorita super portabilitatii. Noua tableta Samsung Galaxy Tab 2 de 10” poate asigura fara probleme nevoilor de comunicare pentru o persoana activa care doreste sa poata fi in contact cu partenerii de afaceri, mail, messenger, cloud sau transfer de fisiere. Samsung P5100 este o tableta Android ce ruleaza versiunea 4.0.3 Ice Cream Sandwich care va putea fi ulterior updatata la v4..1  Jelly Bean si este construita in jurul unei platforme compusa dintr-un chipset TI OMAP 4430, un procesor Cortex A-9 Dual Core de 1GHz, un modul GPU PowerVR SGX540 si o memorie RAM de 1GB care ridica performantele hardware la un nivel ce poate scoate din ecuatie laptopul vechi din geanta.

samsung-galaxy-tab-2-10.1-P5100-white

Capitolul multimedia este reprezentat de camera foto dorsala de 3,15MP ce poate face capturi video la calitate HD 720p si de una secundara cu rezolutie VGA pentru apeluri video si video chat. Capacitatea de stocare a gadget-ului este de 16 sau 32GB si poate fi suplimentata cu inca 64GB daca este cazul. Conectivitatea este completa: HSDPA, HSUPA, Wi-Fi si Bluetooth sunt functii care asigura toate conditiile pentru download si transfer de fisiere intre diverse alte device-uri.

Samsung P5100

Acumulatorul de 7000 mAh  asigura o autonomie mult peste produsele similare si poate tine in stand-by tableta pana la 2000 de ore sau un timp de accesare a functiilor ei de pana la 10 ore, suficient pentru o zi de munca in afara biroului. Noul device este disponibil pe piata din luna mai si va fi cu siguranta bine primit de piata in conditiile trend-ului prin care piata tabletelor este intr-o continua dezvoltare.

Leave a Reply

Back to top button