SAMSUNGWhat's New

Samsung Omnia W cu Windows Phone Mango

Samsung a anuntat recent lansarea celui mai nou membru al familiei sale Omnia, Samsung Omnia W. Acest telefon este succesorul smartphone-ului Samsung Omnia 7, acesta fiind primul dispozitiv al companiei, care ruleaza pe noul Windows Phone 7.5 Mango Operating System. Samsung Omnia 7 a avut un display 4 inch, dar Samsung Omnia W vine cu un ecran mai mic de 3,7 inch Super AMOLED, suportand o rezolutie de 800 × 480 pixeli, un procesor de 1,4 GHz, Windows Phone OS 7.5 Mango, camera fot de 5 megapixeli cu auto-focus  cu inregistrare si redare video HD (720p), pe fata o camera VGA si multe altele.

Alte caracteristici includ un jack pentru casti de 3,5 mm, radio FM stereo cu RDS, player Zune, Marketplace Hub, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11b/g/n, conectivitate 3G, 512 MB de RAM, memorie interna de 8 GB, A-GPS, People Hub, Picture Hub, Games Hub, Muzica si Video Hub, Office Hub, 25 GB de Windows Live Skydrive pentru stocare si o baterie de 1500mAh.

Samsung Omnia W va fi disponibil incepand cu luna viitoare in Italia, urmata de alte tari europene si asiatice.Pretul acestui telefon nu a fost anuntat inca.

Leave a Reply

Back to top button