SAMSUNGWhat's New

Samsung lanseaza o noua serie de tablete, Galaxy Tab S

Samsung va lansa primele tablete dintr-o noua linie, Galaxy Tab S, in cadrul unui eveniment sustinut la New York pe 12 iunie. Desi a mai ramas mai putin de o saptamana pana la evenimentul respectiv, pe internet deja au aparut primele imagini cu versiunea de 10.5 inci a tabletei, acestea dezvaluind un design incredibil de subtire, de doar 6.6 mm (mai subtire si decat renumita iPad Air, care are o grosime de 7.5 mm).

galaxy-tab-s-10.5

De asemenea, tableta Galaxy Tab S de 10.5 inci va fi si foarte usoara, cantarind o greutate de 465 grame, mai putin decat iPad Air, care desi este mai mica in ceea ce priveste dimensiunea, cantareste un pic mai mult, adica 469 grame (ce e drept, tableta Samsung va avea carcasa de plastic, in timp ce iPad Air are carcasa de aluminiu).

In ceea ce priveste feature-urile Samsung Galaxy Tab S, se pare ca aceasta va dispune de cel putin unul similar cu Call across devices disponibil in iOS 8, tableta putand sa se sincronizeze cu anumite smartphone-uri Samsung pentru a permite raspunderea la apeluri de pe aceasta.

Conform unor informatii publicate anterior, Samsung va lansa doua tablete din linia Galaxy Tab S pe 12 iunie, una de 8.4 inci, si una (descrisa mai sus) de 10.5 inci. Ambele vor dispune de un display cu rezolutie de 2560×1600 pixeli, procesor Exynos 5420 cu opt nuclee si grafica Mali T628, 3 GB de RAM, camera principala de 8 MP si camera frontala de 2.1 MP si memorie interna de 32 GB (cu posibilitate de extindere prin micro SD). Sistemul de operare rulat de tablete va fi Android KitKat 4.4, iar interfata folosita va fi controversata Samsung Magazine UX.

Leave a Reply

Back to top button