Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung lanseaza la CES 2013 noul Galaxy Grand i9082 un Android Jelly Bean Dual SIM cu performante medii

Iata ca Samsung a incheiat anul 2012 cu un nou model din seria Galaxy, un smartphone Android cu ecran de 5” cu performante medii si un pret accesibil, ce urmeaza a fi lansat in cadrul CES 2013 de la Las Vegas, USA. Noul Samsung Galaxy Grand i9082 implementeaza noi tehnologii in domeniu cum ar fi Direct Call ce permite apelarea contactului selectat prin simpla apropiere a telefonului de ureche, Smart Alarm functie ce atentioneaza utilizatorul despre apelurile pierdute si mesajele scrise necitite, Video PopUp ce permite vizualizarea in PIP (intr-o fereastra separata) a unui fisier video in timp ce accesam alte functii ale device-ului, S-Voice o functie de comanda vocala prezenta si pe modele anterioare dar care a fost imbunatatita si AllShare ce permite partajarea fisierelor pe dispozitive Samsung compatibile.

Samsung a urmat trendul noilor modele lansate de majoritatea producatorilor si a lansat doua versiuni single SIM GT- i9080 si varianta cu doua SIM-uri GT – i9082. Platforma hardware pe care ruleaza un Android 4.1.2 Jelly Bean este bazata pe un procesor Dual Core de 1,2GHz similar cu cel de la i9100, care ajutat de o memorie RAM de 1GB asigura conditii decente pentru rularea jocurilor preferate. Display-ul capacitiv de 5″ ce dezvolta o rezolutie de 480×800 pixeli si poate satisface nevoiele multumedia la un nivel mediu de performante. Noul Samsung Galaxy Grand i9080 si respectiv i9082 vor fi lansate cel mai probabil in cadrul CES 2013 (Consumer Electronics Show) ce va avea loc la Las Vegas in perioada 8 – 11 ianuarie 2013 si va fi unul dintre principalele atractii din standul Samsung.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kitomob apps, grandces, โหลดธีมซัมซุงกาแล็คซี่เอสจีที9300ฟรี, android संस्करण अद्यतन सैमसंग ग्रैंड i9082, gata andiroyit , โทรศัพท์ samsung กาแล็กซี่ แกรนด์ พาย help.com, http://www.google.com.pk/url?q=http://www.mobile9.com/, להוריד גרסה לגלקסי גרנד ניו, גלקסי גרנד ניו, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/android-software/1/, סמסונג גרנד 19082, برامج لتقوية اداء جهاز غالكسي غراند ون دوز,
Back to top button
Close