What's New

Samsung lanseaza 3 noi modele de Wave pe OS Bada

Samsung Electronics a dezvaluit lansarea a trei noi modele de smartphone care ruleaza pe propriul sistem de operare numit “Bada”, urmarindu-se astfel sa se extinda cota de piata in segmentul low-end si a diversifica linia sa de produse care se axeaza foarte mult pe software-ul Google Android.

Cele 3 modele de serie sustinute de catre Samsung, cu sistem de proprietate “Bada” reflecta trecerea firmei sud-coreene in strategia de trece de la un producator de hardware pur, la o tehnologie bazata pe software.

Aceasta strategie are ca scop adunarea impreuna a diferite produse Samsung ca smartphone-uri, televizoare, imprimante si computere sub propria platforma software si utilizarea propriilor aplicatii on-line pe Samsung App.

Cele trei modele adauga pana la 7 produse din seria Wave Samsung, primul dintre acestea care a introdus pentru prima data sistemul Bada, fiind in mai 2010.

Seria Wave va permite accesul la Samsung Apps, care are in jur de 13000 aplicatii. Numarul este depasit insa de mai mult de 100.000 de aplicatii disponibile in piata Android si peste 300.000 de aplicatii de la App Store al Apple.

Cele 3 modele au fost anuntate oficial ca vor fi prezentate la IFA, in zilele urmatoare. Astfel la standul Wave din acest an vor fi prezente telefoanele Wave 3, Wave M si Wave Y, toate ruland sistemul de operare Bada 2.0.

Wave 3 este capul de afis avand un design usor nou fata de telefoane Wave anterioare. Telefonul de 9,9 mm vine cu un design metalic integral si este propulsat de un procesor 1,4 GHz, cu un ecran 4-inch WVGA Super AMOLED, Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 3.0, camera foto de 5MP cu flash LED, camera VGA, 14.4Mbps HSDPA, suport pentru diferite servicii de retele sociale, inclusiv ChatOn si o baterie de 1500mAh.

Urmatorul pe lista este Wave M, iar cu aceasta denumire se pare ca Samsung v-a extinde sistemul sau de noi denumiri a telefoanelor cu Bada. Oricum, acest telefon are designul un pic mai compact si vine dotat cu HSPDA 7.2Mbps, HVGA 3.65-inch TFT, Bada OS 2.0, camera de 5MP, camera VGA, NFC (optional), Wi-Fi 802.11b/g/n cu Wi-Fi Direct, si Bluetooth 3.0 si o baterie de 1350mAh.


Wave Y este cel de-al treilea din lista, ce va fi un dispozitiv perfect pentru utilizatorii ce folosesc pentru prima data un smartphone cu Bada OS 2.0, si este dotat cu HSDPA 7,2 Mbps, 3.2-inch TFT LCD HVGA, camera de 2MP cu flash LED, Bluetooth 3.0, Wi-Fi Direct si un acumulator  de 1200 mAh.

Toate cele 3 dispozitive Samsung Wave vor fi pe piata din Octombrie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
badara android jatek, samsung mobile apps bada aplikacja gry java, mozgó háttérképek bada 2.0-ra, bada telefonra letölthető játékok, jogos para bada 2.0, jocuri download pe telefonul bada, برنامج bada 2.0, تحميل ألعاب بادا, baixar jogos app para sansung bada, تنزيل موضيع نضام بادا, gry bada download, ako stiahnut android hry na bada, aplikacje na bada download, bada 2.0 oyunu indir, jocuri bada 2.0, aplicatii bada os 2.0, bada 2.0 gry, تطبيقات الهاتف bada, bada programok letöltése, hry na bada download,
Back to top button
Close