Android @GoogleMobile AppsSamsung

Samsung I9190 Galaxy S4 mini gata de lansare

Asa cum ne-a obisnuit si cu modelele anterioare, Samsung pregateste lansarea variantei mini a flagship-ului Galaxy S IV. Noul Samsung i9190 se doreste a completa colectia Galaxy cu un nou model mai accesibil dar care sa poata face fata cerintelor din segmentul middle pentru care este targetat acest model. Galaxy S4 mini este un Android smartphone conceput dupa principiul lui Galaxy S3 mini care a urmarit aceleasi forme cu modelul din care s-a inspirat dar la o scara mai mica si cu o configuratie mai modesta, special destinata celor care si-au dorit modelul vedeta dar din motive financiare sau datorita dimensiunilor nu l-au achizitionat. Noul Samsung i9190 Galaxy S4 mini este conceput pe o platforma formata dintr-un chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400, un procesor Dual Core Krait tactat la o frecventa de 1,7GHz si o unitate grafica Adreno 305 ce poate asigura performante excelente pentru cei mai exigenti utilizatori. Display-ul Super AMOLED de 4,3” poate satisface preferintele fanilor multimedia datorita celor 256ppi de care dispune si mai ales datorita ergonomiei care asigura posibilitatea de a putea fi utilizat facil cu o singura mana.

Samsung_i9190

Memoria interna de 8GB ce poate fi marita cu inca pana la 64Gb si memoria RAM de 1,5 sau 2GB (in cazul variantei LTE) confera multa putere de procesare gadget-lui si poate deveni unul dintre cele mai performante modele din segmentul middle. Noul mini de la Samsung va fi disponibil in mai multe variante single SIM i9190,  Dual SIM i9192 (ca majoritatea noilor modele de la Samsung care prin acest demers musca tot mai agresiv din potentialii concurenti si isi consolideaza pozitia de lider pe piata telecom) si i9195 cu suport LTE si NFC. Conectivitatea este completa si variaza in functie de model dar nu lipsesc HSDPA, Wi-Fi, bluetooth de pe niciun model. Camera foto de 8MP poate filma HD iar cea secundara de 1,9MP este ideala pentru video Call sau chat. Autonomia este asigurata de o unitate de stocare a energiei de 1900mAh care incearca sa asigure perioade de stand-by si de convorbire cat mai aproape de cerintele utilizatorului. Noile modele din seria S4 mini vor fi disponibile incepand cu luna iulie si vor fi cu siguranta vedetele verii ce urmeaza, confirmand din nou Samsung in pozitia de lider autoritar si incontestabil pe piata mobilelor.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button