Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung i8552 Galaxy Win, un nou smartphone middle class va fi lansat in aceasta primavara

Samsung continua ofensiva lansarilor de noi modele si strategia este de a acoperi toate segmentele de piata si lanseaza un nou model de clasa medie ce promite performante deosebite la un pret accesibil. Noul Samsung Galaxy Win este un Android Quad-Core care prin caracteristicile sale devine cel mai performant gadget din clasa sa. Realizat pe o platforma cu un chipset Qualcomm MSM8625Q Snapdragon 200, un procesor Cortex A5 cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 1,2GHz si o unitate GPU Adreno 203, noul smartphone ruleaza Android v4.1.2 Jelly Bean iar display-ul TFT de 4,7” poate asigura conditii acceptabile de vizualizare a imaginilor realizate cu camera modesta de 5MP iar functiile Continuous Shot sau Best Photo ajuta utilizatorul sa realizeze capturi foto de calitate.

Memoria interna de 8GB ce poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD si memoria RAM de 1GB fac fata cererii noilor aplicatii multimedia tot mai avide de memorie si performante ridicate. Conectivitatea este acceptabila nelipsind HSDPA, wireless-ul si bluetooth-ul, iar acumulatorul de 2000mAh incearca sa asigure timpi de convorbire si stand-by cat mai lungi si sa rezolve marea problema cu care se confrunta mai toate smart-urile din ultimii ani. Noul Samsung Galaxy Win va fi disponibil in doua variante: single si Dual SIM si va putea fi achizitionat incepand cu luna mai initial in Asia si ulterior si pe celelalte piete emergente.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
8552 için duvar kağıdı indor, ธีมน่ารัก android กาแล็กซี่ วิน, i8552 gizli kodlari, samsung new model midel class, wallpaper hdfor gt i8552, ดาวโหลดธีมซัมซุงวิน ฟรี, ธีมซัมซุงวิน, تحميل العاب سامسونج 18552, تحميل روم كيت كات galaxy win, โหลดธีมซัมซุงวินฟรี, galaxy win ביקורת, تحميل العاب سامسونج i 8552, samsung galaxy class menengah?, ดาวน์โหลด ซอฟต์แวร์ ซัมซุง วิน, samsung galaxy gt-s6810 live walpapers, ธีม กาแล็คซี่ วิน, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-wallpapers_4329/2/, samsung duos i8552 duvar kagitlari, โหลดธีมซัมซุง กาแล็คซี่ วิน ฟรี, comment mettre des emoji sur un samsung win i8552,
Back to top button
Close