Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung i8552 Galaxy Win, un nou smartphone middle class va fi lansat in aceasta primavara

Samsung continua ofensiva lansarilor de noi modele si strategia este de a acoperi toate segmentele de piata si lanseaza un nou model de clasa medie ce promite performante deosebite la un pret accesibil. Noul Samsung Galaxy Win este un Android Quad-Core care prin caracteristicile sale devine cel mai performant gadget din clasa sa. Realizat pe o platforma cu un chipset Qualcomm MSM8625Q Snapdragon 200, un procesor Cortex A5 cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 1,2GHz si o unitate GPU Adreno 203, noul smartphone ruleaza Android v4.1.2 Jelly Bean iar display-ul TFT de 4,7” poate asigura conditii acceptabile de vizualizare a imaginilor realizate cu camera modesta de 5MP iar functiile Continuous Shot sau Best Photo ajuta utilizatorul sa realizeze capturi foto de calitate.

Memoria interna de 8GB ce poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD si memoria RAM de 1GB fac fata cererii noilor aplicatii multimedia tot mai avide de memorie si performante ridicate. Conectivitatea este acceptabila nelipsind HSDPA, wireless-ul si bluetooth-ul, iar acumulatorul de 2000mAh incearca sa asigure timpi de convorbire si stand-by cat mai lungi si sa rezolve marea problema cu care se confrunta mai toate smart-urile din ultimii ani. Noul Samsung Galaxy Win va fi disponibil in doua variante: single si Dual SIM si va putea fi achizitionat incepand cu luna mai initial in Asia si ulterior si pe celelalte piete emergente.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب سامسونج 18552, samsung galaxy gt-s6810 live walpapers, برامج مجانية هاتف سامسونغ win 18552, i 8552 duvar kagitlari, ธีมน่ารัก android กาแล็กซี่ วิน, โหลดธีมซัมซุง กาแล็คซี่ วิน ฟรี, samsung galaxy class menengah?, โหลดธีม ซัมซุง วิน ฟรี, วิธีเปลี่ยนธีมซัมซุงวินฟรี, ธีมซัมซุงวิน, galaxy win ביקורת, โหลดธีมซัมซุงวินฟรี, تحديث هاتف win 18552 الى كت كات بدون كمبيوتر, ธีม ซัมซุง วิน, برامج سامسونج8552, ธีมกาแล๊กซี่วิน, برامج سامسونج i8552, оновлення для i8552, ธีม ซัมซุง กาแล็คซี่ วิน, samsung duos i8552 duvar kagitlari,
Back to top button
Close