Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung i8552 Galaxy Win, un nou smartphone middle class va fi lansat in aceasta primavara

Samsung continua ofensiva lansarilor de noi modele si strategia este de a acoperi toate segmentele de piata si lanseaza un nou model de clasa medie ce promite performante deosebite la un pret accesibil. Noul Samsung Galaxy Win este un Android Quad-Core care prin caracteristicile sale devine cel mai performant gadget din clasa sa. Realizat pe o platforma cu un chipset Qualcomm MSM8625Q Snapdragon 200, un procesor Cortex A5 cu 4 nuclee tactat la o frecventa de 1,2GHz si o unitate GPU Adreno 203, noul smartphone ruleaza Android v4.1.2 Jelly Bean iar display-ul TFT de 4,7” poate asigura conditii acceptabile de vizualizare a imaginilor realizate cu camera modesta de 5MP iar functiile Continuous Shot sau Best Photo ajuta utilizatorul sa realizeze capturi foto de calitate.

Memoria interna de 8GB ce poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD si memoria RAM de 1GB fac fata cererii noilor aplicatii multimedia tot mai avide de memorie si performante ridicate. Conectivitatea este acceptabila nelipsind HSDPA, wireless-ul si bluetooth-ul, iar acumulatorul de 2000mAh incearca sa asigure timpi de convorbire si stand-by cat mai lungi si sa rezolve marea problema cu care se confrunta mai toate smart-urile din ultimii ani. Noul Samsung Galaxy Win va fi disponibil in doua variante: single si Dual SIM si va putea fi achizitionat incepand cu luna mai initial in Asia si ulterior si pe celelalte piete emergente.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung galaxy class menengah?, kasvotunniste samsung galaxy s2, تحميل العاب سامسونج 18552, i8552 gizli kodlari, ดาวน์โหลดธีม กาแล็คซี่ วิน, تحميل رومة كيتكات لجوال جﻻكسي وين, โหลดธีมซัมซุงกาแลคซี่วินฟรี, samsung galaxyI8552 software update, تحميل العاب سامسونج i 8552, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?st=2, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/, ธีมซัมซุงวิน, ธีมซัมซุงกาแลคซี่ วิน, ธีม ซัมซุง กาแล็คซี่ วิน, samsung duos i8552 duvar kagitlari, تحميل روم كيت كات galaxy win, ธีม ซัมซุงวิน, برامج سامسونج i8552, ดาวโหลดธีมซัมซุงวิน ฟรี, ธีม ซัมซุงวิน ฟรี,
Back to top button
Close