SamsungWhat's New

Samsung Galaxy Tab – Peste 1 milion de device-uri vandute

a anuntat de curand ca au vandut peste 1 milion de device-uri Samsung Galxy Tab cu . Galaxy Tab este replica iPad, insa va mai trebui mult timp si multa dezvoltare pana cand Galaxy Tab va putea sa depaseasca in vanzari -urile.
1 milion de unitati vandute nu este o cifra care sa semnifice mare lucru, insa daca luam in calcul ca in urma cu doua saptamani Samsung inregistra doar 600 de mii de device-uri vandute, constatam o crestere exploziva a vanzarilor.

Samsung-Galaxy-Tab

In intreaga lume a inceput deja febra cumparaturilor de Craciun si a cadourilor. Samsung a inregistrat in ultimele doua saptamani o crestere cu 50% mai mare decat cea prognozata, insa in perioada imediat urmatoare se preconizeaza o crestere substantiala a vanzarilor. In plus, Samsung pregaseste o noua versiune de Galaxy Tab Android, ceva mai ieftina decat versiunea actuala, dar care nu va permite decat conexiune WIFI.

In Romania, Samsung Galaxy Tab se gaseste in oferta Orange cu un pret pornind de la 299 EURO cu abonament special (destul de scump abonamentul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button