Android AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy Tab A, o noua tableta cu sistem Android 5.0

Samsung Galaxy Tab A, recomandata prin designul sau elegant, este o tableta cu sistem Android 5.0 adaptata pentru navigare pe internet si lectura cartilor in format electronic.

Extrem de subtire, având doar 7,5 milimetri, tableta Galaxy Tab A poate fi tinuta confortabil in mana si este facil de utilizat. Cu un nivel de contrast menit sa imbunatateasca experienta de vizualizare a utilizatorilor si cu o camera foto cu tehnologie avansata, noua Galaxy Tab A ofera un plus de stil si performanta la un pret avantajos. Adaptat pentru navigare pe internet si lectura cartilor electronice, Galaxy Tab A dispune de un ecran de 9.7″ cu rata de aspect 4:3, afisand imagini la rezolutie XGA (1024×768 pixeli). Configuratia tabletei include o camera foto principala de 5MP si una secundara de 2MP, aceasta servind pentru apeluri video si poze selfie. Camera foto principala dispune de functie autofocus si mod One Shot, permitand comutarea instanta intre modul foto si cel de filmare. In plus, functia Continuous Shoot permite obtinerea a pana la 20 de fotografii cu o singura apasare a butonului pentru declansator.

bronze-galaxy-taba-9-7

Configuratia tabletei este centrata in jurul unui procesor quad-core la 1,2 GHz, suplimentat cu 1,5GB sau 2GB RAM (in functie de model). Galaxy Tab A dispune de 16GB memorie interna si slot Micro SD pentru expansiune (pana la 128GB suplimentari). Lista specificatiilor tehnice este completata cu receptor GPS, conectivitate WiFi N si Bluetooth 4.1, respectiv modem 3G/LTE ( in functie de model). Tableta cu grosime de 7.5mm si greutate 487 grame integreaza o baterie de 6000mAh, care promite pana la 10 ore de utilizare pentru fiecare ciclu de incarcare. Sistemul de operare Android Lollipop 5.0 a primit adaptari pentru folosirea eficienta a display-ului cu rata de aspect 4:3, respectiv functii suplimentare cum ar fi drag and drop pentru transferul rapid de fisiere. In plus, sistemul de afisare a notificarilor a fost modificat pentru a putea acomoda pana la cinci notificari simultan, iar tab-urile din partea superioara a ecranului au fost eliminate pentru a face loc listei de contacte preferate.

Oferita prin instalarea unei aplicatii gratuite, disponibila pentru download prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps, functia Kids Mode permite parintilor sa gestioneze continutul accesibil pe tableta prin stabilirea unei perioade de timp in care copiii pot utiliza tableta si a aplicatiilor la care acestia au acces. Parintii pot monitoriza utilizarea cu ajutorul rapoartelor generate automat. Simultan, copiii se pot bucura de o interfata dezvoltata pentru ei si pot utiliza functii create special pentru cei mici, printre care Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart si sectiuni precum “Friends” si “Play“. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de pana la sase copii pe aceeasi tableta.

Functia SideSync 3.0 permite navigarea si partajarea fisierelor intre Galaxy Tab A si computerul personal. Printre functii se numara si notificari ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise si ale documentelor partajate.

Functia Quick Connect permite utilizatorilor sa vizualizeze continut video de pe Galaxy Tab A pe ecranul smart TV-ului Samsung, sa faca live streaming de pe Smart TV pe Galaxy Tab A si, de asemenea, sa isi afiseze informatii precum starea vremii, ora si data pe Smart TV. Utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicatii si servicii Microsoft preinstalate pe tableta Samsung Galaxy Tab A: Office, Excel, PowerPoint, OneNote si OneDrive. Aplicatia Skype ne ajuta sa ramanem mereu conectati cu cei dragi.

Tableta Samsung Galaxy Tab A este disponibila in trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi si LTE) si Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
codici sbloco tastiera samsung, सैमसंग टेबलेट , bubble kom stahnout zdarma do mobilu samsung hrat, samsung smart tv zaidimai, echec connexion sur youtube f480i, emeteur de certefica samsung 3510, samsung temaları hareketliarka, hard reset samsung s3350 bloqueo de sim, skype telefonui htc diamond, Secret code samsung s6510, temy na mobil samsung, Titkos kódok s5230, теми за таблет download, samsung gt-c3310r készülékbeállítások gyári beállítási jelszó, العاب سامسونج s5222, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-03 ir, N8-00تطبيقات, Bonsoir je besoin de java de samsung duos double puce svp?, ثيمات تليفون سامسونج, code restauration samsung gt-s5222,
Back to top button
Close