SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S6, posibil suport pentru Gear VR

Realitatea virtuala este noul spatiu pe care industria IT incearca sa il cucereasca in ultima perioada. Compania coreeana Samsung pare sa fie una dintre companiile producatoare de dispozitive mobile care doreste o prezenta fruntasa pe aceasta piata, fapt demonstrat de lansarea, in 2014, alaturi de Oculus a accesoriului Gear VR pentru Galaxy Note 4. Din nefericire, headset-ul functioneaza doar cu acest model, dar acest lucru se va modifica odata cu lansarea urmatorului flagship marca Samsung. Potrivit unor noi zvonuri, Gear VR isi va extinde compatibilitatea si pe alte dispozitive ale companiei.

Un dezavantaj este faptul ca exista cateva probleme legate de design-ul accesoriului. Acesta este construit special pentru modelul Note 4, iar o noua versiune care sa ofere suport pentru ecrane de dimensiuni mai mici ar fi posibila odata cu Samsung Galaxy S6. Recentele informatii afirma ca nu doar noul flagship va beneficia de suport pentru Gear VR, ci si mult asteptatul model S6 Edge cu display curbat. Acestea vor fi cele dintai smartphone-uri compatibile cu headset-ul de realitate virtuala de la Samsung care nu fac parte din gama Note.

Samsung-Galaxy-S6-–-Leaked-Image-and-Speculations-2Circula zvonuri cum ca noul Gear VR nu va fi compatibil doar cu noile smartphone-uri Samsung, ci va oferi posibilitatea de a utiliza telefoane de diferite dimensiuni. Samsung doreste sa vanda noul headset ca accesoriu universal. Luand in considerare faptul ca una dintre limitarile tehnologiei de realitate virtuala o constituie puterea de procesare, posibilitatea de upgrade ar fi un atu clar al noului Gear VR in comparatie cu generatia anterioara. Deoarece modelul disponibil pe piata reprezinta o simpla varianta orientata catre dezvoltatori, este posibil ca acesta sa fie produsul finit, orientat catre utilizatorii de rand.

Avand in vedere faptul ca Samsung are ca partener una dintre cele mai proeminente companii din acest domeniu, este posibil ca Gear VR sa fie cel dintai pas catre adoptia acestei tehnologii la nivelul consumatorilor. Anul 2015 pare sa fie anul in care vom vedea mai multe variante de ochelari VR, cu solutii din partea unor companii precum Razer si chiar Microsoft, cu o varianta interesanta bazata pe holograme. Noile informatii nu dezvaluie prea multe informatii noi despre Galaxy S6, exceptand faptul ca se confirma din nou (neoficial) ca va primi o versiune Edge cu display curbat.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ثيمات سامسونج ستار s5282, samsung akiniai vrgear, kia.mobi/entry/van/graphics/, xxxx videonokia.mobi/entry/van/main/C6-01, telecharger game mobil samsung, Gear vr, голограмма Окулус скачать, www.hd samsung s6 new lunch live wallpaper.com, العاب سامسونج ستار Gt5282, pohyblive tapety na samsung galaxy s 3 mini, تحميل خلفيات متحركة 3Dلموبايل سامسونج أندرويد, temy na tel samsung, nokia.mobi/entry/van/main/701, nokia 110Ovi, العاب تحميل samsung gt-s5282, العاب سامسونج gt-s5282, nokia.mobi/entry/van/main/x7-00, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/main/N8-0, تحميل برنامج فيس بوك لسامسونج s5282, تطبيقات موبيل سامسونج موضوع,
Back to top button
Close