SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S6, o posibila integrare a unei camere foto de 20 MP cu OIS proprietara

Mult prea asteptatul Samsung Galaxy S6 nu pare sa dispara din lumina reflectoarelor. In ciuda faptului ca nu au aparut pana acum imagini oficiale cu telefonul, nici dupa ce compania coreeana a confirmat ca il va prezenta la Mobile World Congress, aflam saptamanal noi detalii despre hardware-ul care se va gasi in interiorul carcasei acestuia. Desi nicio informatie nu poate fi confirmata in acest moment, stim la ce sa ne asteptam, iar cele mai noi zvonuri fac referire la o camera foto proprietara.

Cu toate ca divizia Samsung Electro-Mechanics (SEM), care se ocupa cu dezvoltarea senzorilor foto de pe produsele companiei si nu numai, a inregistrat in 2014 o scadere in profit, in 2015, exista posibilitatea ca rezultatele sale sa fie mai bune. Motivul este dezvoltarea de senzori noi, din gama premium, care pot capta imagini la 16 ?i 20 de megapixeli. Site-ul coreean etnews.com afirma ca surse din cadrul diviziei SEM au furnizat informatii referitoare la un nou senzor de 20 megapixeli, care va oferi si stabilizare optica (OIS).

4

Luand in calcul faptul ca deja se zvonea ca Samsung Galaxy S6 va integra un senzor foto cu aceste caracteristici si ca deja compania a optat pentru folosirea procesoarelor proprietare Exynos pentru dezvoltarea noului telefon, integrarea unei camere produsa intern nu ar fi o decizie neobisnuita. Prin implementarea tehnologiei proprii, compania nu va mai trebui sa achizitioneze componente de la alti producatori, marind astfel profitul total din vanzarile telefonului.

Cu certitudine, aceasta nu este ultima data cand vom auzi despre Samsung Galaxy S6 in luna care a  mai ramas pana la evenimentul de anunt din Barcelona. Daca istoria se va repeta, este posibil ca, in perioada urmatoare,sa incepem sa vedem telefonul in listele popularelor benchmark-uri si inevitabil cineva va face cateva poze inainte de dezvaluirea oficiala.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ابليكاسيون سامسونج, samsung galaxy s6 vilken softver, samsung s6 zaidimai, تحميل تطبيقات موبايل سامسونج gt-s5282, Скачать игры на телефон NOKIA 20MP, htc m9,
Back to top button
Close