Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S4 mini se v-a lansa imediat dupa Galaxy S4

Se pare ca Samsung Galaxy S4 mini este o adevarata afacere. Un articol nou de pe Bloomberg, vorbeste despre succesul de la Samsung ca un producator de smartphone-uri, intamplator mentionand ca Galaxy S4 mini va intra in vanzare la scurt timp dupa lansarea noii nave amiral Samsung Galaxy S4.

Iata articolul ce  mentioneaza existenta lui Galaxy S4 mini:

Galaxy S4 nu iese pana la sfarsitul lunii aprilie. E rapid, are un ecran mare, luminos, si va fi, probabil, un alt hit imens pentru Samsung, la fel ca si S4 mini, care va intra in vanzare la scurt timp dupa.

Un raport de stiri recente au sugerat faptul ca Samsung Galaxy S4 mini va avea un ecran de 4,3 inchi qHD Super AMOLED, cu o densitate a pixelilor de 256ppi. Smartphone-ul va fi propulsat de un pretins procesor dual-core de 1,6 GHz. Acesta, este de asteptat de a rula Android 4.2.2 (Jelly Bean), cu Samsung TouchWiz Nature UX 2.0 UI pe deasupra.

Anterior, au existat rapoarte de stiri ce sugereaza ca Samsung lucreaza la mai multe produse in cadrul proiectului sau Project J. Samsung Galaxy S4 mini este, de asemenea, o parte a acestui proiect, impreuna cu zvonuri despre Samsung Smart Watch.

Un alt raport a mentionat ca Samsung va lansa Galaxy S4 mini, in ambele variante cu un singur SIM si dual-SIM.

Miscarea nu vine ca o surpriza, merge pe modelul anterior de dispozitive Samsung. Gigantul electronicelor sud coreene a introdus, de asemenea, o versiune a lui Galaxy S III mini, in octombrie 2012. Samsung Galaxy S III mini dispune de un ecran de 4 inchi, ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, si este propulsat de un procesor dual-core de 1GHz. Acesta dispune de o camera de 5 megapixeli, o baterie 1500mAh si optiuni interne de stocare de 8/16GB.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy S III mini nu a fost lansat in India pana in prezent si exista rapoarte care indica faptul ca este putin probabil sa-l aduca in aceasta tara.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung galaqsis programebi, العاب هاتف samsung gt6802, s4mini java indir, sumsang grand 4 wallpepar, 6802 wsllpepr, ssmsung galaqsis programebi, nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, gry android za darmo na samsunga są minis4, acer s500 pret, s3e mini e oyun indir, nokia staro games downlod, تحميل العاب الهاتف الدكي الجديد,
Back to top button
Close