Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

SAMSUNG GALAXY S DUOS S7562, un smartphone de 4’’ ce preia conducerea in segmentul Dual SIM si va fi lansat in curand

Dupa ce luna trecuta a lansat un Galaxy Ace Duos, un Android smartphone Dual SIM de 3,5”, acum anunta lansarea, probabil undeva in august a unui nou Dual SIM de data aceasta de 4”. Samsung Galaxy S Duos va avea performante apropiate de celebru Galaxy S insa va avea 2 sloturi de SIM pentru utilizatorii a 2 retele GSM si seamana izbitor cu vedeta anului Samsung Galaxy S III. Smartphone-urile Dual SIM sunt foarte apreciate in special in zona de est a Europei, unde, datorita diferentelor de tarife in retea/alte retele, utilizatorii prefera sa utilizeze 2 sau mai multe retele pentru satifacerea nevoilor de comunicare. Noul Galaxy S Duos va avea un display TFT de 4” cu rezolutia de 480×800, fara protectia asigurata de Corning Gorilla Glass  , iar sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich v.4.0 va fi gestionat de un procesor de 1GHz Cortex-A5.

Memoria interna de 4GB poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 32GB, iar memoria RAM de 512MB asigura functionarea fluenta a aplicatiilor. Pachetul de conectivitate este complet si asigura toate variantele de conectare si transfer date (Wi-Fi, bluetooth, HSDPA, microUSB), iar camera de 5MP poate asigura imagini in miscare doar la rezolutie FWVGA si o frecventa de 30 de cadre pe secunda. La capitolul autonomie inca nu putem face estimari dar avand in vedere ca este un Dual SIM, acumulatorul de 1500 mAh care este prezent si la Galaxy S, va face cu greu fata nevoilor energetice ale unui Dual SIM de4”. Asteptam cu nerabdare lansarea noului model si promitem un nou articol Hands-on dupa lansare.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
العاب خاصة بغالاكسي ديوس, gt-s7562 oyun indir, theme hd de galaxy s duos 7562, برامج موبايل سامسونج جلاكسى اس دوس 2, تحميل العاب سامسونج 7562, اسرارهاتف سامسونج7562, samsung s7562 aplikacje, العاب 7562, تحميل موضوعات سامسونج صينى s7562, العاب اس دوس, ثيمات سامسونج دوس, تحميل سمزات سامسونج دوس, تنزيل حزمة الروبوت للهاتف S DUOS, Galaxy sduos co phai la maxphone thong minh khong, برامج سامسونج duos, تحميل برامج سامسونج مجانا 7562, العاب samsung gt-s7562, برامج سامسونج دوس 2, برامج مجانيه لموبايل سامسونجGT-s7562, jeux samsug duos,
Back to top button
Close