Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy S Advance i9070 – un nou smartphone din seria Galaxy ce va fi lansat la Mobile World Congress MWC Barcelona 2012

Departamentul de dezvoltare de la Samsung lucreaza la foc continuu pentru a consolida suprematia pe piata telefoanelor mobile si pregatesc noi modele mai mult sau mai putin diferite de cele deja lansate.

Printre acestea se pare ca va fi si Samsung Galaxy S Advance i9070, ce se anunta a fi lansat cu prilejul Mobile World Congress MWC 2012, ce va avea loc la Barcelona, un smartphone similar cu alte modele din seria Galaxy ce va iesi in evidenta prin tehnologia Dual Core a procesorului ARM de 1GHz, unitatea CPU Mali 400MP ce asigura fluenta la rularea fisierelor video ce pot fi capturate la rezolutii de pana la 720p si camera foto cu senzor de 5MP.

Modelul va fi echipat cu Android OS v2.3.6 Gingerbread si care va fi updatat la versiunea 4 Ice Cream Sandwich. Display-ul de 4” este realizat cu tehnologia Super AMOLED si protejat cu Corning Gorilla Glass, asigura culori vii si senzatii unice in miscare. Acest model nu va fi varful de gama al producatorului coreean, dar datorita raportului pret calitate va fi cu siguranta un model foarte popular in randul clientilor. Asteptam cu interes noile modele Samsung care cu siguranta ne vor surprinde mereu cu noi functii si tehnologii pentru a-si pastra suprematia in domeniu.

Leave a Reply

Back to top button