Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Galaxy Premier i9260, un Nexus mai performant va fi disponibil din luna decembrie pe piata europeana

Samsung continua ofensiva in lupta cu competitorii si anunta un nou model smartphone middle class, ce se preconizeaza sa ajunga pe piata in perioada sarbatorilor de iarna. Bazat pe platforma Nexus, noul Galaxy Premier vine cu o putere de  procesare superioara, chipsetul  TI OMAP4470, cu procesor Dual-Core 1,5 GHz ARM Cortex A9 asigurand o rulare fluenta a aplicatiilor multimedia de inalta definitie iar modulul GPU PowerVR SGX544 va permite o experienta unica in rularea celor mai pretentioase jocuri pe ecranul Super AMOLED de 4,65”, cu rezolutie 720×1280 pixeli. Noul Samsung i9260, ruleaza ultima versiune Android v4.1 Jelly Bean si are o unitate de stocare de 8/16GB ce poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 32GB si o memorie RAM de 1GB.

Camera principala de 8MP (mai mare decat la Nexus) asigura filmare HD de inalta definitie 1080p la 30fps iar cea secundara de 1,9Mp este utila pentru apelurile video. La capitolul conectivitate noul gadget vine cu toate variantele de transfer de date si de continut dintre care enumeram HSDPA, LTE, bluetooth 4.0, NFC si Wi-Fi DLNA. Samsung Galaxy Premier i9260 va fi lansat in aceasta luna si va fi prezent in magazinele din Europa undeva la mijlocul lunii decembrie 2012.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ซัมซุงพรีเมีย, กาแล็คซี่ พรีเมียร์ รายละเอียด, กาแลกซี่พีเมี่ยราคา, ซัมซุงพีเมีย, Секретні Коди на корейський самсунг с3, samsung i9260 china game, http://www.google.com/url?q=http://t.mobile9.com/, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/?fi=43, hd welpeper 800.480, ซัมซุงกาแล็คซี่พรีเมียร์ ราคาล่าสุด, galaxy piu efficente, ชัมชุงฟรีเมีย, ซัม ซุง กา แล็ ค ซี่ พรีเมียร์ i9260 ราคาปัจจุบัน, ขายซัมซุง พรีเมียร์, ซัมซุง พรีเมียร์, ราคาโทรศัพท์ซัมซุง กาแล็กซี่ พรีเมียร์, กาแล็คซี่ พรีเมียร์, i9260韌體更新, ราคาซัมซุงพรีเมียร์, code rahasia galaxy primer,
Back to top button
Close