Android @GoogleSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Note7, un nou phablet “aproape oficial”

Speculatiile despre cifra din numele noului phablet Galaxy Note conform carora specialistii Samsung nu se puteau decide intre 6 si 7 au fost elucidate. Pe un site de incredere au aparut primele imagini cu Galaxy Note7 in toata splendoare sa.

galaxy note7

Evan Blass a publicat o imagine in care putem vedea noul Samsung Galaxy Note7. Blass afirma ca acestea sunt imagini oficiale de presa nelansate si ca acestea descriu toate cele trei culori in care noul terminal va fi disponibil in magazine: Black Onyx, Silver Titanium si Blue Coral. Spatele dispozitivului este cel care dezvaluie numele oficial, “Galaxy Note7“. Se poate observa astfel ca acesta are un design mai patratos decat Galaxy S7 si S7 edge. Potrivit imaginilor aparute, noul Galaxy Note7 nu va fi livrat intr-o varianta cu display plat, versiunea standard fiind livrata cu ecran curbat. Partea din spate a telefonului pare sa fie cosmetizat cu un model in dungi, care ar trebui sa diferentieze telefonul de seria Galaxy S7.

Noul dispozitiv mobil va pastra rezolutia QHD, folosita si pe modelul de anul trecut, cat si chipset-ul, camerele foto si rezistenta la apa de pe variantele S7. Marea diferenta ar putea fi RAM-ul, zvonurile sugerand integrarea a 6 GB de memorie.

Dar chiar si cu dovezi sub forma unor fotografii, nu putem fi 100% siguri ca acesta este intr-adevar Galaxy Note7… asa ca un pic de mister ramane!

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kodi per samaung gt-c3310r, игра скачат самсун5222, Cara membuka tombol kontrol kunci jaringan gal min 2, telcharg code samsong s 3300 k, jocuri java,
Back to top button
Close