Mobile AppsSAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Note 5 – Specificatii, Caracteristici, Preturi si Data Lansare

Pe masura ce Apple grabeste dezvoltarea noului sistem de operare iOS 9 si lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Plus, Samsung nu se lasa mai prejos si anunta lansarea saptamana viitoare a noului telefon / tableta (phablet), Galaxy Note 5.

Dupa ce Galaxy Note 4 a fost un real succes, apreciat atat pentru designul cu finisaje din aluminiu cat si pentru memorie, procesor si calitatea camerei (la capitolul poze va pot spune din experianta ca Note 4 depaseste cu mult iPhone 6), Samsung anunta lansarea noului Galaxy Note 5.

Pe parcurusul ulmilor luni au aparut tot mai multe fotografii “scapate” cu noul Samsung Galaxy Note 5, insa abia in ultima perioada au inceput sa apara imagini ce par a fi foarte aproape de cum va arata Note 5 la data lansarii.
Samsung a anuntat zilele acestea programarea unui eveniment pe data de 13 august, eveniment la care este asteptata dezvaluirea tuturor caracteristicilor si prezentarea oficiala a Galaxy Note 5. Pana in momentul de fata stim doar ca Note 5 va tine linia de design a Galaxy S6. Un cadru de aluminiu cu sticla pe partea din spate. Nu se stie daca Samsung nu pregateste si o surpriza de proportii. Lansarea Note 5 in versiunea normala si in versiunea Edge (cu ecran curbat pe margini, similar celui de la Samsung Galaxy S6 Edge).

Imagini cu Samsung Galaxy Note 5

Samsung_Galaxy_Note_4

box_galaxy_note_5 proto-samsung-galaxy-note5

Asa cum se poate observa in ultima imagine de mai sus, Note 5 va suferi cateva modificari de design comparativ cu Note 4. Slotul pentru S-Pen (stylus) va fi putin modificat, facand mai usoara detasarea acestuia, iar finizasul de aluminiu din exterior este ceva mai finisat decat la Note4.

Specificatii Tehnice Galaxy Note 5

Cel mai probabil Galaxy Note 5 va avea incorporat un chipset Exynos 7422 All-In-One, care va combina intr-un singur element CPU (procesorul), RAM (memoria), GPU (memoria grafica) si storage-ul (spatiul de stocare). Display-ul va fi de 5.4 inch/5.5 inch Super AMOLED (dual-edge), asigurand o luminozitate excelenta si culori vii, fiind capabil sa redea fisiere video la rezolutie de 4K. Toate acestea vor fi suportate de un nou tip de baterie cu o putere de 4,100 mAh.

Preturi pentru Galaxy Note 5

Sun zvonuri care spun ca varianta cu 32GB a Galaxy Note 5 va porni de la 850 de euro, iar pentru varianta Galaxy Note 5 Edge de la 1000 de euro, insa cu siguranta operatorii de telefonie mobila vor oferi aparatele la un pret mult mai mic in schimbul unor abonamente.

One Comment

Leave a Reply

Back to top button