SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Note 4 va avea ecran de 5.7 inci cu display QHD

Samsung a confirmat astazi, indirect ce este drept, faptul ca urmatoarea phableta Galaxy Note 4 va avea un ecran de 5.7 inci (aceeasi dimensiune ca a ecranului pentru Galaxy Note 3) cu display QHD cu rezolutie 2560×1440. Confirmarea a ceea ce se zvonea deja despre Note 4 a venit sub forma listarii dispozitivului SM-N910A, varianta AT&T a phabletei ce va fi lansata peste aproximativ 3 luni, pe site-ul mobil al Samsung, aceasta dispunand si de UAProf (user agent profile) care includea specificatiile pentru rezolutia ecranului. De asemenea, aceeasi confirmare vine si de pe site-ul indian Zauba, care a listat la randul sau informatii despre SM-N910A.

sm-n910a

Desi dimensiunea ecranului va fi aceeasi cu a predecesorului sau, calitatea display-ului Galaxy Note 4 va fi mult mai buna decat a acestuia, iar daca este sa ne luam dupa anumite zvonuri care circula online (neconfirmate insa), dispozitivul va veni in doua variante, iar una dintre acestea ar putea avea ecran OLED curbat.

samsung-galaxy-note-4

In functie de pietele de desfacere ale dispozitivului, acesta va dispune fie de un procesor Exynos 5433, fie de unul Snapdragon 805, va avea o camera de 16 megapixeli cu stabilizator optic de imagine si senzor Sony IMX240, camera frontala de 2 megapixeli si senzor UV frontal.

Samsung Galaxy Note 4 va rula un sistem de operare Android, cel mai probabil tot KitKat.

Leave a Reply

Back to top button