Android @GoogleMobile AppsSamsung

Samsung Galaxy Mega 5.8 i9150, un phablet de 5,8” ce deschide o noua nisa pe piata smartphone-urilor

Dupa ce au scos pe piata o uriasa gama de modele pe diferite segmente de performante si marimi, coreenii de la Samsung, pregatesc o serie noua de smartphone-uri uriase, cu dimensiuni ale display-ului de peste 5,5”. Noile modele din seria Galaxy Mega concureaza sau mai mult completeaza spatiul ramas intre seria Note si seria Tab si ofera fanilor Samsung o noua colectie de smartphone-uri mari accesibile ca pret si performante. Dotat cu un display TFT de 5,8” cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, noul Samsung Galaxy Mega este un phablet de clasa medie dotat cu o platforma in jurul unui procesor Dual Core de 1,4GHz si impreuna cu o memorie RAM de 1,5GB, permite rularea ultimei versiuni v4.2.2 Android Jelly Bean si astfel beneficiind din plin de ultimele functii ale celui mai popular OS de pe piata.

Noul Samsung Galaxy Mega va fi disponibil ca si majoritatea modelor nou lansate si in varianta Dual SIM si asigura o capacitate de stocare de 8GB ce poate fi extinsa cu inca pana la 64GB prin intermediul slotului de card microSD. Conectivitatea HSDPA, Wi-Fi, bluetooth asigura suficiente  variante de transfer de fisiere intre diferite dispozitive iar la capitolul multimedia camera principala de 8MP si cea secundara de 1,9MP pot face din noul Galaxy Mega un gadget dorit de multa lume, care isi doresc un smartphone cu ecran generos sau o tableta mica dar performanta si la un pret accesibil. Autonomia este asigurata de un acumulator Li Ion de 2600mAh care promite timpi decenti de functionare si de stand-by. Noul phablet Samsung Galaxy Mega va fi disponibil din luna mai initial in Europa si ulterior si pe piata mondiala probabil in vara.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button