SAMSUNGWhat's New

Samsung Galaxy Alpha primeste o editie limitata de sarbatori

Samsung a lansat o editie limitata de sarbatori pentru smartphone-ul Galaxy Alpha, editie care va include doar 400 de unitati disponibile la vanzare pe versiunea franceza a site-ului companiei sud-coreene.

Galaxy-Alpha-limited-edition

Editia de sarbatori a terminalului Galaxy Alpha are un design aparte pentru capacul de pe spate, creat de designerii Free Lance si Jean-Baptiste Rautureau, acesta fiind fabricat din piele si avand o textura foarte eleganta. Modelul este disponibil in patru variante de culoare, albastru, rosu, maro si gri inchis, pentru fiecare dintre acestea fiind produse doar cate 100 de unitati.

Limited-edition-Galaxy-Alpha-red

Galaxy Alpha limited edition este destinat atat publicului feminin (variantele rosu si albastru) cat si publicului masculuin (variantele mero si gri inchis), si este disponibil la pretul de 649 euro (modelul standard al smartphone-ului costa in Franta 569 euro).

galaxy-alpha-limited-edition-grey

Pentru cei care nu cunosc dispozitivul, Galaxy Alpha a fost primul smartphone Samsung din seria A, si de asemenea primul care a inclus metal in design (rama acestuia fiind metalica). Specificatiile hardware ale terminalului includ un display Super AMOLED de 4.7 inci cu rezolutie 1280 x 720, procesor octa-core Exynos 3430, 2 GB RAM, camera foto de 12 MP si baterie de 1860 mAh.

Leave a Reply

Back to top button