SAMSUNGWhat's New

Samsung ar putea lansa Samsung Galaxy Alpha, un smartphone premium cu carcasa metalica, luna viitoare

Zvonuri despre intentia Samsung de a lansa un dispozitiv mobil cu carcasa metalica au tot aparut in ultimul an, ba chiar s-a presupus ca Samsung Galaxy S5 va dispune de o astfel de carcasa (in editie speciala) inainte de lansarea acestuia. Chiar daca Galaxy S5 a venit la pachet tot cu o carcasa din plastic, la fel ca predecesoarele sale, se pare ca Samsung planuieste sa lanseze luna viitoare primul smartphone dintr-o noua linie, Galaxy Alpha, care va avea carcasa din aluminiu.

Daca Galaxy Alpha va fi lansat intr-adevar luna viitoare, acest eveniment va intrerupe traditia Samsung de a lansa un flagship Galaxy S in prima jumatate a anului si un flagship Galaxy Note in a doua jumatate a anului, asa cum si-a obisnuit utilizatorii pana in prezent. Lansarea unui smartphone premium cu carcasa metalica in aceasta perioada nu va fi intamplatoare insa, multi considerand acest lucru ca fiind o incercare Samsung de a umbri lansarea iPhone 6 de catre Apple, planificata pentru luna septembrie.

Momentan nu se cunosc alte detalii despre Galaxy Alpha, cum ar fi specificatiile, pretul sau disponibilitatea acestuia, insa cum zvonul nu a fost confirmat inca, inclusiv lansarea acestuia ramane doar o probabilitate (cum de asemenea, acesta ar putea fi lansat, insa fara carcasa metalica).

Leave a Reply

Back to top button