Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung Ace Style inca un soldat din armata Galaxy a fost lansat in aceasta saptamana

Samsung continua avalansa de lansari de noi si noi modele si scoate pe piata un nou smartphone din gama entry. Noul Samsung Galaxy Ace Style urmeaza trendul deja consacrat, insa nu iese in evidenta cu aproape nimic, exceptand ultima versiune a sistemului de operare Android v4.4.2 KitKat. Astfel Samsung se concentreaza pe segmentul entry, cel care aduce grosul vanzarilor.

galaxy-ace-style

Ecranul TFT-LCD de 4 inch cu o rezolutie WVGA de 800×480 pixeli si procesor Dual-Core de 1.2 GHz impreuna cu memoria RAM de 512 MB si memoria interna de 4 GB, expandabila cu ajutorul unui card microSD, satisface cerintele unui utilizator din segmentul entry si poate face trecerea catre un segment superior din punct de vedere ale performantelor. Noul Samsung Galaxy Ace Style poate fi recunoscut mai ales datorita benzii verticale de pe centrul capacului pe care este marcat logoul producatorului coreean. Samsung Galaxy Ace Style este echipat cu o camera frontala de 0.3MP si o camera principala de 5MP cu autofocus iar variantele de conectare va permite sa alegeti intre: Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n si NFC. Autonomia este asigurata de un acumulator de 1500 mAh care va asigura timpi de stand-by si de convorbire in  limite decente.

 

.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل لعبة ترافيك ريسرعلي galaxy samsung mini s3 18190, GALAXY NEW SERIJA MOBILE, Waptrikc jeu LG.T375, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/?lang=fr, walpaper android kitkat untuk symbian, lg 육군 삼성 폰, indian.xxx.video.comobi/entry/van/main/500, full hd mobile wallpapers 1080p pohyblive, nokia.mobi/entry/van/main/700, กาแล็กซี่ วอลเปเปอร์ชุด,
Back to top button
Close