Android @GoogleSamsungWhat's New

Samsung a anuntat lansarea smartphone-ului Galaxy Core Advance

Dupa ce anul acesta au lansat Galaxy Core si Galaxy Core Plus, Samsung au anuntat lansarea oficiala a smartphone-ului Galaxy Core Advance pentru fanii sistemului de operare Android.

Samsung Galaxy Core Advance face parte din clasa de mijloc a smartphone-urilor create de compania coreana, designul acestuia fiind similar cu cel al celorlalte dispozitive din seria Core. In ceea ce priveste specificatiile hardware, Galaxy Core Advance vine la pachet cu cateva imbunatatiri, cum ar fi procesorul dual-core de 1.2 GHz, 1 GB de RAM si 8 GB memorie interna cu posibilitate de extindere prin microSD. Display-ul acestuia este un TFT de 4.7 inci cu rezolutie WVGA, bateria are o putere de 2000 mAh, iar dimensiunile dispozitivului sunt 133.3 x 70.5 x 9.7 (cu o greutate de 145g).

galaxy-core_advance

Smartphone-ul dispune de o camera de 5 megapixeli, si de o camera frontala VGA disponibila pentru convorbirile video. La fel ca si celelalte dispozitive Galaxy, acesta dispune de multiple optiuni de conectivitate, printre care nu se numara insa suportul pentru 4G LTE. Sistemul de operare rulat de Core Advance este Android Jelly Bean 4.2.

Momentan pretul la care smartphone-ul o sa fie disponibil nu a fost facut public, insa se stie ca acesta va fi lansat pe piata la inceputul lui 2014 in doua variante de culori: albastru si alb sidefat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button