SAMSUNGWhat's New

Samsung a anuntat lansarea Galaxy Note 4

Unul dintre cele mai asteptate anunturi din cadrul expozitiei IFA 2014 tinuta la Berlin a fost cel facut de Samsung despre lansarea dispozitivului Galaxy Note 4. Acesta va avea acceasi dimesiune ca a predecesorului sau, Galaxy Note 3, insa in ceea ce priveste capacitatea displayului, Note 4 va avea o densitate a pixelilor cu 80% mai mare. In plus, dispozitivul este dotat cu un stylus mai performant, noul S Pen, acesta oferindu-le utilizatorilor o experienta care stimuleaza fidel scrisul pe hartie cu un stilou si o functionalitate imbunatatita a Air Command, precum si functii intuitive cum ar fi Action Memo, Screen Write, Image Clip si Smart Select, care vor ajuta la crearea si stocarea mult mai usoara a continutului.

samsung-galaxy-note-4

In ceea ce priveste specificatiile Note 4, acesta va dispune de un display Quad HD Super AMOLED de 5.7 inci cu rezolutie de 2560×1440 si functie Multi Windows imbunatatita (utilizatorii vor putea rula aplicatiile in ferestre sau pop-upuri si vor putea schimba pozitionarea sau dimensiunea acestora pe ecran cu o simpla miscare de deget), chip-set Qualcomm Snapdragon 805 cu patru nuclee Krait 450 la frecventa de 2.7 GHz fiecare si GPU Adreno 420, 3 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitatea de extindere prin microSD), baterie de 3220 mAh si modem LTE Cat 6. Camera principala a dispozitivului ofera un senzor foto cu rezolutie de 16 MP cu functie OIS, iar camera frontala, de 3.7 MP, dispune de un mod captura panoramica cu deschidere de 120 grade pentru realizarea de fotografii de grup si o diafragma larga F/1.9.

Samsung a anuntat disponibilitatea globala a Galaxy Note 4 incepand cu luna octombrie, acesta urmand sa fie disponibil in patru variante de culoare: Charcoal Black, Frosh White, Bronze Gold si Blossom Pink.

Leave a Reply

Back to top button