Android @GoogleMobile AppsSAMSUNG

Samsung a anuntat 03 mai 2012 ca data de lansare a multasteptatului Galaxy S III

Dupa o lunga perioada in care asteptau un semn din partea concurentului direct iPhone 5, coreenii de la Samsung au anuntat o posibila data de lansare a ultimei generatii din seria Galaxy. Dupa multe tatonari si diferite concepte proiectate se pare ca producatorul coreean s-a hotarat sa scoata primul din teaca sabia in razboiul cu iPhone 5 de la Apple, acesta din urma anuntandu-si lansarea flagship-ului in toamna.

Modelul Samsung i9300 Galaxy S III este anuntat a fi lansat pe 22 mai 2012, la Londra in cadrul unui eveniment dedicat exclusiv acestui produs. In acest articol va vom prezenta principalele modificari aduse noului model si cateva fotografii aruncate pe net de massmedia.

Procesorul:

Duapa cum s-a anuntat de mult timp, noul device va fi dotat cu un procesor cu 4 nuclee (Quad-Core Processor) ARM A9 ce lucreaza la frecvente de 1,5GHz sau 1,8GHz si un chipset Exynos 4212 ce atinge performante aproape duble fata de concurentul american iPhone 4S, mai ales datorita nanotehnologiei pe care se bazeaza procesul de fabricatie (32nm) .

Display:

Noul Galaxy S III va fi dotat cu un ecran mai mare decat fratele lui mai mic, Super AMOLED-ul de aprox. 4,7” avand o densitate de 312-316ppi ce asigura un comfort deosebit in aplicatiile grafice de inalta rezolutie. Un singur detaliu era in suspans: butonul Home care pentru Android v4.0 Ice Cream Sandwich nu era absolut necesar, insa pana la urma s-a optat pentru un buton mai alungit si mai subtire, mai practic si usor de utilizat.

Un alt detaliu de mentionat este dispunerea icon-urilor pe 5 coloane in loc de 4  la versiunile anterioare, realizand astfel o ai mare densitate de shortcut-uri pe unul din multiplele ecrane interactive, catre aplicatiile favorite. Camera prezenta pe noul Galaxy este dotata cu un senzor de 12MP, ce asigura o rezolutie de 4000×3000 pixeli. O alta noutate cu care vine noul Samsung i9300 Galaxy S III este prezenta la capitolul senzori care pe langa accelerometru , giroscopul si senzorul de proximitate, mai are si un barometru. Modelul este mai subtire decat fratiorul lui mai mic avand numai 7mm grosime, bateria ingloband 1750mAh ce speram sa asigure timpi de convorbire si stand-by mai buni (o mare problema la mai toate smartphone-urile actuale). La capitolul hardware mai trebuie mentionat memoria RAM de 2GB ce asigura aplicatiilor pretentioase toate conditiile pentru o functionare fluenta.

Asteptam cu interes viitoarea lansare (asta daca nu vor interveni din nou cu modificari si noi amanari) si bineinteles raspunsul celor de la Apple, pentru a vedea cineva va castiga anul statutul de cel mai bun telefon al anului 2012. Tot continutul acestui articol este realizat pe baza unor informatii neoficiale, Samsung pastrand inca discretie totala cu privire la acest model, data fiind importanta acestui eveniment pentru strategia de viitor a companiei.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
सुपर एमोलेड स्क्रीन के लाभ, العاب مناسبه للجوال AMOLED, porque mi samsung j1 me bloquea opera mini, code universelle Samsung gt-e1200m, pin buka kunci jaringan sim samsung j1 ace, JAVA SAMSUNG LANSAR DAWONLOAD, tema wallpaper samsung super amoled, cara membuka sim network unlock pin, descargar launcher galaxy s3 para android 2.3, تطبيقات03 -nokia c5, s3 launcher apk, فتح رمز الحماية لجهاز سامسونج s8000, kod pin samsung galaxy mwb, download aplikasi amoled, تطبيقاتc5‎-03, code rahasia samsung j1 ace, รีเซ็ตซัมซุงฮีโร่, tapety i9300, सुपर amoled प्रदर्शन, aplikasi super amoled untuk android,
Back to top button
Close