Android @GoogleAndroid AppsInternet MobileMobile AppsMobile Navigation @GPSWhat's New

[Safe Browsing] Google Chrome pentru Android va bloca paginile Web Virusate

Tehnologia Safe Browsing introdusa de Google in Google Chrome pentru PC, este disponibila acum si pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Google Android.
Safe Browsing este o tehnologie care scaneaza in timp real paginile web care sunt accesate de pe telefonul mobil, tinand astfel utilizatorul departe de paginile web cu programe virusate de tip malware si adware. In plus, Safe Browsing impiedica accesarea site-urilor care sunt impotriva bunelor practici de navigare Web si a celor care au continut neadecvat. Site-uri care au continut destinat adultilor si deschid foarte reclame “de profil”, site-uri care indeamna la violenta sau la consumarea unor substrante nocive / periculoase.

Daca ati navigat pe Internet folosing Google Chrome de pe smartphone, probabil au fost momente in care ati fost bombardati cu anunturi, reclame si avertismente care va aduceau la cunostinta ca telefonul dvs. nu ruleaza corect, ca memoria este incarcata, ca aveti unul sau mai multi virusi sau ca un program din telefon distruge bateria. Acestea sunt doar cateva din anunturile si reclamele inselatoare pe care Safe Browsing la va bloca.

google-safe-browsing

Safe Browsing vine ca aplicatie instalata in pachetul de servicii Google Play Services 8.1, putand fi folosita de oricare aplicatie care va dezvolta suport pentru acest nou serviciu. Pana acum, Google Chrome pentru Android este primul browser care foloseste Safe Browsing.

In acest moment, putem spune ca Google Chrome este cea mai buna alegere de Internet Browser pentru telefonul mobil. Va putea sa ofere mai multa protectie in ceea ce priveste infectarea cu virusi malware si adware pe smartphone.

Desi aceasta tehnologie este inventata si folosita cu succes de mult timp pe PC-uri, Google a ezitat implementarea ei pe Android din cauza consumului de reurse hardware (memorie RAM si CPU), si a limitarilor de trafic ale operatorilor de telefonie mobila in anumite zone. Pe langa faptul ca ingreuneaza putin sistem de operare Android, Safe Browsing necesita si un trafic de internet in plus, la accesarea paginilor Web. Cu toate acestea, Google a luat decizia sa puna mai mult accent pe securitatea datelor si a sistemului Android, decat pe viteza de incarcare a unei pagini web si optimizarea traficului de internet consumat pe 3G/4G.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
безплатни игри на джава за теглене на zuma s revenge, Up date.lgmobile.com, تحميل متجر بلي غوغل لجوال htc Hd, javali telefon tema samsung, samsung s5230 programos, Sgh-f480 kodok, скачайт ват сап sonu ericcon j108i, Tilicharji facebook Java por mobile, ساعة عقارب خلفية للشاشة, Βαιμπερ για κινητα, configuración de java para teléfono samsung c3300k, GAMELOFT ігри, Jogo need speed 3 celular sony ericsson, تحميل ألعاب تلعب بدون أنترنت على lg-t375, aktualizace na samsung s5230, Codigos ocultos para samsung s5230, ติดตั้ง จาวา สำหรับsamsung GT-3510, jeux pour samsung gt e2222 par sms, อัพเกรดซอร์ฟแวร์5233, telicharjer jeux-java samsang gt-c3510,
Back to top button
Close