iPhoneWhat's New

Rubix va lansa Augment, o noua carcasa cu baterie de rezerva pentru iPhone

Daca pana acum ati avut momente in care ati fost nemultumiti de durata de viata a bateriei iPhone-ului din dotare, avem o veste buna pentru dvs: o companie din Hong Kong, Rubix, a anuntat ca va lansa in curand o noua carcasa pentru iPhone, aceasta venind la pachet cu o baterie de rezerva menita sa mareasca autonomia dispozitivului cu pana la 60%.

iphone-augment-case

Pachetul, numit Augment, are un design inovator si atractiv, iar pentru finantarea producerii acestuia, developerii au pornit o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter (compania are nevoie de 17.000 de dolari pentru a demara productia in masa a carcasei). Pentru cei interesati, donatiile se pot face aici (suma minima este de 1$, iar suma maxima de 55$), cei care vor participa in proiect putand achizitiona pachetul, care contine atat carcasa cat si bateria de rezerva, la pretul de 45$ (cu 30% mai putin decat pretul retail pentru pachet).

iphone-augment-case-charge

Utilizatorii care vor dori sa cumpere cele doua componente ale pachetului Augment separat, vor putea achizitiona carcasa (Augment Case) la pretul de 20$, iar bateria (Augment Charge) la pretul de 35$.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Asus zen phon mobile ded karneka hei,
Back to top button
Close