Android GamesDownloadsGames ReviewiOS GamesMobile AppsWhat's New

Rovio a lansat Angry Birds Epic, un nou joc mobil din franciza Angry Birds

Anuntat de Rovio inca din martie, Angry Birds Epic a fost facut disponibil astazi pentru regiunile din intreaga lume (jocul putea fi descarcat din iTunes App Store inca de pe 17 martie in tari ca Australia, Noua Zeelanda, Singapore, Japonia si Canada) pe mai multe platforme mobile, cum ar fi Android, iOS si Windows Phone.

Angry-Birds-Epic

Dupa Angry Birds Go, Angry Birds Epic este al doilea joc Rovio din franciza care se indeparteaza de actiunea originala din primele jocuri Angry Birds, aceea de a folosi pasarile ca munitie pentru prastie (sling-shot) pentru a se razbuna pe porcusorii malefici care le-au furat ouale. Noul joc se bazeaza pe o actiune RPG (role-palying video game), in care utilizatorul joaca rolul lui Terance, pasarea rosie, care incearca sa recupereze ouale furate de porcusori. Pe parcursul jocului, odata cu progresul utilizatorului, vor fi adaugate si alte pasari in lupta, insa numai 3 dintre acestea vor putea fi folosite simultan.

Angry-Birds-Epic-gameplay

Actiunea din joc se desfasoara in mai multe locatii de pe insula porcusorilor (Piggy Island), cum ar fi plaje, paduri sau chiar inchisori subterane.

Angry-Birds-Epic-map

Terence descopera ca odata cu ouale furate, porcusorii au luat ostatica si pasarea galbena (numita Chuck), asa ca acesta incepe o actiune de recuperare a oualelor si de eliberare a prietenului sau. Atat pasarile furioase cat si porcusorii malefici din acest joc au puteri extraordinare, pe care personajele le pot folosi in lupta pentru a invinge adversarul. De exemplu Terance are la dispozitie un power-up, care atunci cand este complet poate fi folosit pentru a lansa o lovitura foarte puternica contra porcusorilor. In plus, Terance poate activa si un scut care absoarbe loviturile primite de la porcusori. Veste proasta este ca si porcusorii dispun de aceleasi abilitati.

Angry-Birds-Epic-attack

Insa, pe masura ce Terance castiga bataliile cu porcusorii, acesta ajunge la inchisoarea unde este tinut Chuck, care dispunele de propriile super-puteri, si care dupa ce este eliberat, invinge toti porcusorii cu care se lupta Terance.

Angry-Birds-Epic-free-bird

Angry Birds Epic implica folosirea de strategii, insa nimic foarte complicat. Singurul lucru care necesita ceva mai multa gandire este alegerea porcusorului pe care sa il ataci prima data atunci cand trebuie sa lupti cu mai multi in aceeasi batalie. In ceea ce priveste elementele de power si consumabilele, acestea pot fi castigate fie invartind roata dupa fiecare batalie (in functie de cate stele au castigat in batalie, utilizatorii primesc echivalentul de elemente consumabile), din cufere cu comori gasite, din inchisori sau de pe urma porcusorilor de aur (Golden Pigs) si a bogatasilor malefici (Wealthy Rogues), sau pot fi cumparate prin intermediul in-app purchases.

Angry-Birds-Epic-spinning

Desi nu are nimic din jocurile originale Angry Birds (in afara de poveste, bineinteles), Angry Birds Epic este un joc destul de amuzant, si foarte simplu de jucat de catre orice categorie de utilizatori. Sunetele si graficele jocului sunt de calitate foarte buna, ceea ce reprezinta un plus. In cazul in care sunteti curiosi si doriti sa descarcati jocul pe dispozitivul mobil din dotare, mai jos aveti afisate link-urile de download pentru platformele Android, iOS si Windows Phone.

Download Angry Birds Epic pentru Android (via Play Store).

Download Angry Birds Epic pentru iOS (via App Store).

Download Angry Birds Epic pentru Windows Phone (via Windows Phone Store).

Leave a Reply

Back to top button