Android @GoogleAndroid Games

Rivals at War – Joc Shooter Android

Recruteaza o echipa de lupta cu soldati si tragatori de elita, ce sunt la datorie, oricand si oriunde. Antrenati-va soldatii si upgradati-va armele pentru fiecare misiune. Atacati inamicul si urmariti bataliile epice ce se desfasoara. Cuceriti echipele rivale din intreaga lume. Luptati pentru victorie si pentru a deveni elita elitelor!

Caracteristici principale:

  • Bataliile se desfasoara peste patru scenarii de lupta diferite, fiecare cu propriul sau camp de lupta 3D si misiuni militare.
  • Alegerea trupelor, se face alegand din 6 tipuri de soldati unici – Comandant, Sniper, Saw Gunner, Breacher, Radioman si Medic.
  • Powerup-uri diverse skill-uri ce trebuiesc antrenate pentru a spori abilitatile de precizie, viteza, distrugere, de aparare si de sanatate ale soldatilor tai.
  • Deblocare noi soldati cu arme mai bune, arme si abilitati pentru a imbunatati rating-ul luptelor echipei tale de asalt.
  • Personalizati-va echipa cu uniforme de camuflaj diferite, palarii si insigne de echipa.
  • Alegeti puternice tactici pentru a inclina fiecare lupta in favoarea dvs.
  • 45 realizari pentru a finaliza si debloca mai multe recompense speciale.
  • Condu-ti echipa de elita asupra dominatiei globale.

Este de datoria ta de a proteja lumea de amenintarile terorismului si de haos. Tintiti spre glorie si onoare si pregatiti-va pentru a deveni Rivals at War!

Rivals at War este un joc shooter de actiune pentru Android ce poate fi gasit gratuit pe Google Play sau descarca direct de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
aplikacyon android, jogos para celular lg 3.2 de guerra, Télécharge Jeux Gair de telefon.com, game, strelec vo vojne, rivals AT war エリート兵士, asszlto e po.tonovo, rage of bahamut for nokia asha 501, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?fi=43, jogo do hri para java, free nokla c5 c03 jave games, Java .hri. .zadrmo..vojna, jogos para apontar ericson java,
Back to top button
Close