Android @GoogleAndroid Games

Rivals at War – Joc Shooter Android

Recruteaza o echipa de lupta cu soldati si tragatori de elita, ce sunt la datorie, oricand si oriunde. Antrenati-va soldatii si upgradati-va armele pentru fiecare misiune. Atacati inamicul si urmariti bataliile epice ce se desfasoara. Cuceriti echipele rivale din intreaga lume. Luptati pentru victorie si pentru a deveni elita elitelor!

Caracteristici principale:

  • Bataliile se desfasoara peste patru scenarii de lupta diferite, fiecare cu propriul sau camp de lupta 3D si misiuni militare.
  • Alegerea trupelor, se face alegand din 6 tipuri de soldati unici – Comandant, Sniper, Saw Gunner, Breacher, Radioman si Medic.
  • Powerup-uri diverse skill-uri ce trebuiesc antrenate pentru a spori abilitatile de precizie, viteza, distrugere, de aparare si de sanatate ale soldatilor tai.
  • Deblocare noi soldati cu arme mai bune, arme si abilitati pentru a imbunatati rating-ul luptelor echipei tale de asalt.
  • Personalizati-va echipa cu uniforme de camuflaj diferite, palarii si insigne de echipa.
  • Alegeti puternice tactici pentru a inclina fiecare lupta in favoarea dvs.
  • 45 realizari pentru a finaliza si debloca mai multe recompense speciale.
  • Condu-ti echipa de elita asupra dominatiei globale.

Este de datoria ta de a proteja lumea de amenintarile terorismului si de haos. Tintiti spre glorie si onoare si pregatiti-va pentru a deveni Rivals at War!

Rivals at War este un joc shooter de actiune pentru Android ce poate fi gasit gratuit pe Google Play sau descarca direct de aici.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jogos para celular lg 3.2 de guerra, rivals AT war エリート兵士, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?fi=43, asszlto e po.tonovo, game, aplikacyon android, jogos para apontar ericson java, Java .hri. .zadrmo..vojna, jogo do hri para java, strelec vo vojne, Télécharge Jeux Gair de telefon.com, rage of bahamut for nokia asha 501, free nokla c5 c03 jave games,
Back to top button
Close