MOTOROLAWhat's New

Rezultatele benchmark ale Nexus 6 confirma specificatiile impresionanate ale urmatorului smartphone Google

Informatii neoficiale despre Nexus 6 au tot aparut online in ultima vreme, astazi fiind confirmate (din nou) specificatiile impresionante ale dispozitivului intr-un leak care afiseaza rezultatele benchmark ale acestuia. Desi nu se stie exact care va fi numele dispozitivului (cel mai probabil Google va folosi numele Nexus 6 pentru acesta, insa anumite rapoarte pretind ca numele ales va fi Nexus X), cele mai recente informatii despre acesta sugereaza ca terminalul produs de Motorola (asteptat sa fie lansat undeva la sfarsitul acestei luni) va fi unul destul de puternic, care va intrece ca performanta ultimele flaghsip-uri ale unor producatori importanti cum ar fi Samsung, LG si Apple.

google-nexus-6

Conform rezultatelor obtinute de Geekbench, Nexus 6 va fi propulsat de un procesor  quad-core Qualcomm cu frecventa de 2.65 GHz (probabil un Snapdragon 805) si va avea 3 GB RAM. Desi alte specificatii pentru Nexus 6 nu au fost confirmate inca, tinand cont de faptul ca zvonurile despre procesor au fost destul de precise, cel mai probabil acesta va avea un display Quad HD de 5.9 inci cu rezolutie 2560 x 1440, camera principala de 13 MP cu functie OIS, baterie de 3200 mAh si va fi dotat cu difuzoare stereo frontale.

nexus-6-geekbench

Dispozitivul, numit Motorola Shamu in rezultatele respective de benchmark (Shamu fiind numele de cod pentru Nexus 6), va rula sistemul de operare Android L, sistem ce va fi lansat oficial in aceeasi perioada cu noul terminal Google.

Tags

Leave a Reply

Back to top button
Close