HTCMicrosoft @MobileMOBILE TIPS

Resetare Generala HTC HD Mini – Revenire la setarile din fabricatie

Lansat la inceputul acestui an, HD Mini este copia in miniatura a smartphone-ului HTC HD2.
In Romania, HTC HD Mini capata tot mai multa popularitate in randurile fanilor de smartphone-uri si de device-uri cu . Este un telefon ideal atat pentru clasa business cat si pentru cei care nu pot sta departe de Internet nici atunci cand sunt plecati din fata calculatorului.
Cand ne procuram un nou telefon, cel putin in primele zile incepem sa-l “butonam”, sa umblam prin toate setarile si sa testam tot felul de programe si jocuri pentru el. Nu de putine ori sa intampla ca in urma unor setari incorecte sau aplicatii incompatibile, sa apara erori pe HTC HD Mini. Pentru a inlatura erorile, cel mai bine este sa revenim la setarile din fabricatie. Master Reset / Hard Reset sau Resetare Generala a software-ului.

HTC HD Mini

Resetare la setarile din fabricatie a HTC HD Mini – HARD RESET HTC HD Mini.

Inainte de reseta device-ul HTC HD Mini va trebui sa va salvati toate datele importante de pe el, incluzand agenda cu numerele de telefon, mail-urile, mesajele, SMS-urile, notitele din calendar …. etc. In timpul resetarii se vor pierde toate programele si jocurile instalate de dvs. iar smartphone-ul va reveni la setarile din fabricatie. Cele pe care le avea la momentul achizionarii (asta daca telefonul a avut softul original la cumparare). Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata peste 50 – 60 %.

Iata pasii catre trebuiesc urmati pentru resetare software HTC HD Mini :

1. Cu telefonul oprit, apasati si tineti apasat pe butoanele Volume UP si Volume Down de pe partea stanga a device-ului, apoi apasati scurt pe bunonul Power din partea de sus.  Dupa ce acest pas pe display o sa va apara un mesaj care va anunta ca aceasta operatiune va sterge toate datele de pe HTC HD Mini.

2. Dati drumu butoanelor Volume UP & Volume Down.

3. Apasati Volume UP pentru a porni procesul de reinstalare al software-ului de baza al telefonului. Pentru a renunta, apasati orice alta tasta.

Asteptati pana se taermina procesul de reinstalare al software-ului, apoi refaceti setarile cerute la initierea noului sistem de operare Windows Mobile.

Leave a Reply

Back to top button