What's New

Redmi 2, un nou smartphone entry-level de la Xiaomi

Redmi 2, asa se numeste mezinul familiei de smartphone-uri din gama Xiaomi, care va inlocui modelele existente pe piata.  Redmi 2 nu este foarte diferit de predecesorul sau, Redmi 1S, in ceea ce priveste designul exterior, dar punctul sau forte este imbunatatirea hardware-ului.

Noul dispozitiv integreaza un SoC quad-core Snapdragon 410 de la Qualcomm, care ruleaza la 1,2 GHz, un model entry-level pentru procesoare pe 64 biti. Smartphone-ul are incorporat un acumulator cu o capacitate de 2200 mAh pentru a sustine consumul mai mare de energie in timpul conectivitatii LTE.

redmi2-300x169

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, Redmi 2 pune la dispozitie un display de 4,7″ cu rezolutie HD (1280×720 pixeli), 1 GB memorie RAM, 8 GB spatiu de stocare, doua slot-uri pentru cartele SIM, o camera de 8 megapixeli pe partea din spate a telefonului si una de 2 megapixeli pe partea frontala. Greutatea sa de 133 grame si dimensiunile (9,4 mm) nu il fac un campion al dispozitivelor suple.

Noul Redmi 2 va fi livrat in cinci culori si va rula MIUI 6, o versiune proprietara de Android a companiei chineze Xiaomi. Desi momentan a fost anuntat doar pentru piata din China, exista totusi sanse sa ajunga si pe alte piete.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Redmire 1s, Redmire android, Redmire smartphones, Redmire 2 mobiles, Redmire smartphone , 1s redmi update, xaiomi Redmire 1s, Redmire 1s mobile handset, Redmire android mobiles , Redmire firmware , smart phone Redmire 2,
Back to top button
Close