Android @GoogleInternet MobileMobile Apps

Program de traducere in mai multe limbi, pentru telefoanele mobile. (Translator Mobile)

Pentru PC se gasesc la tot pasul aplicatii sau software-uri mai complexe pentru traducere in majoritatea limbilor straine de pe glob, insa pentru telefoanele mobile si smartphones aplicatiile sunt putin si de cele mai multe ori dau "rateuri" cand avem de tradus diferite texte.
Pentru cei care au calculatoare conectate la , cea mai simpla si efecienta solutie este Google Translator. Aplicatie online care nu necesita instalare sau configurare. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati limba in care este textul original si limba in care doriti sa traduceti textul. In plus, Google Translator permite traducerea integrala a paginilor web.

Pentru telefoanele mobile, Google a lansat doua servicii de traducere bazate pe engine-ul Google Translator.

Google Translate Mobile Website

Google Translate Mobile Website este disponibil pentru toate telefoanele mobile si smartphone-uri. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati in browser-ul telefonului (recomandat Mobile) translate.google.com/m.

google-translate-mobile

Interfata grafica este foarte intuitiva si este optimizata special pentru browserele telefoanelor mobile.

Google Translate Android Application este dedicata smartphone-uri cu sistem de operare 2.1 sau Android 2.2. Odata instalata aplicatia pe smartphone aveti optiunea de a traduce texte si speak translate. Prin speak translate scutiti timpul pierdut cu scrierea textului de tradus. Este de ajuns doar sa da-ti comanda vocala de traducere si sa spune-ti fraza care urmeaza sa fie tradusa.

android-barcode

Google Translate este un serviciu gratuit pus la dispozitie de Google. Pentru a utiliza acest serviciu este nevoie sa aveti un telefon mobil cu conexiune Internet (3G, GPRS, WI-FI sau ModemUSB).

Puteti traduce fraze din limba romana in aproape toate limbile de pe glob si invers.

Program te traducere pentru telefoanele mobile si smartphones.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
traduttore per cell huawei, Www. Descarcare traducere verbala. Com, prevod telefona na htvatski, vertejas atsisiusti i telefona, تحميل برنامج الترجمة للهاتف سامسونج, de traducere pe telefon în limba română, ดาวโหลดโปรเเกรม นักเเปล, програма преводач download за телефон, تحميل مترجم في الهاتف lg, prevoditelj web stranica na androidu, prevod mobitela samsung na hrvatski meni, تحميل برنامج المترجم لجوال HTC, telefonu programas, google prevoditelj na windows telefonima, تحميل ترجمة موبايل سوني, descarca facebook pe mobil samsung in limba romana, tlumacz na telefon samsung wave 2, telefon icin en iyi ceviri programi, prevod na srpski jezik za samsung galaxy mini 2, برنامج ترجمة جي فايف ,
Back to top button
Close