iCloudiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneiTunesTutoriale

Probleme activare iCloud Music Library pe iOS 8.4 / iPhone / iPad si iTunes

La inceputul acestei luni Apple a lansat noul Apple Music, odata cu update-ul la iOS 8.4. Prin intermediul acestui serviciu posesorii de iPhone / iPad care sunt inregistrati cu un Apple ID, au acces la o librarie de peste 30 de milioane de melodii, gratuit, timp de 3 luni.
In mod normal, dupa spusele celor de la Apple si din experienta altor utilizatori, melodiile pot fi descarcate prin intermediul iCloud Music Library, atat pe device-urile iPhone, iPod sau iPod Touch, cat si in calculator prin iTunes. Conditia este sa avem activata optiunea iCloud Music Library din meniul telefonului si/sau in iTunes.

Cum activam iCloud Music Library pe iPhone sau iPad

1. Mergem in Settings > Music > activam iCloud Music Library

Apple Music - Activate iCloud Music Library
Apple Music – Activate iCloud Music Library

2. Selectam “Merge” pentru a combina libraria de melodii din Apple Music cu cea locala, existenta pe device…sau “Replace” pentru a inlocui libraria din Apple Music cu cea locala. Cu iCloud Music Library activat o sa avem acces la melodiile din Apple Music de pe toate device-urile pe care avem logat Apple ID-ul nostru. Melodiile se vor descarca automat pe iPhone, iPad, Mac sau Windows PC cu iTunes instalat si conectat la contul nostru.

IMG_0178

Multi utilizatori se lovesc de problema activarii acestui serviciu. Fie ca primesc mesajul ca iCloud Music Library nu poate fi activat (iCloud Music Library can’t be enabled), fie dupa se seteaza ON, acesta se schimba automat in OFF.
Pentru a reusi activarea acestui serviciu care sa ne permita descrcarea gratuita a melodiilor pe iPhone sau iPad, va trebui fie sa incercam activarea de mai multe ori, fie sa merge in meniul telefonului la Settings > General > ResetReset All Settings si sa resetam device-ul, dupa care sa incercam iar activarea iCloud Music Library.
Dupa incercari repetate si nereusite de activare, noi am reusit intr-un final sa activam serviciu dupa ce am restat device-ul. Testul a fost facut pe iPhone 6 cu iOS 8.4.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button