HTC

Primele telefoane HTC-uri Windows Phone 7

Nici nu a fost bine anuntat Windows Phone 7 ca au si inceput sa apara zvonuri din partea unor companii ca ar incepe productia de telefoane mobile cu Windows 7 Phone. Din cate se pare primele telefoane mobile cu Windows 7 Phone vor fi HTC HD3. Acestea  vor fi dotate cu display de 4.5 inch, AMOLED WXGA (asta daca Samsung nu se tine de promisiune si va permite si altor producatori sa foloseasca AMOLED-ul), camera foto de 8 megapixels, inregistrare video de pana la 720px HD, posibilitatea de redare a videoclipurilor la rezolutie  HD 1080px, conectivitate  WI-FI / Bluetooth, 3G si 4G pentru Internet Mobile, card microSD de 32GB, 1GB  RAM + 1GB ROM si procesor de 1.5GHz.

HTC-Phone-7

Nu se stie data axeacta la care va fi lansat HTC HD 3, dar se spera ca cel tarziu in 2 luni sa fie prezent pe piata din Europa.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button