Android @GoogleWhat's New

Polaroid anunta o camera de 16MP pentru Android

Cea mai mare surpriza de la inceputul acestui an vine de la Polaroid, care au anuntat un telefon mobil cu Android, SC1630, ce va avea o camera Polaroid de 16MP. Camera telefonului va fi dotata si cu zoom optic de 3x si zoom digital de 5x, iar viteza shutter-ului va fi de 1/1400 dintr-o secunda. De asemenea va avea apertura intre F3.1 si F5.6 si ISO de pana la 3200.

polaroid_android

Desi versiunea de Android care va rula pe telefon este necunoscuta inca si nu se conosc nici date despre procesorul acestuia, stim ca telefonul va avea un display touchscreen de 3.2 inci, cu o rezolutie de 800 x 400, 512 memorie interna si posibilitate de extindere pana la 32 GB prin microSD, RAM de 512, Wi-Fi, Bluetooth, GPS si FM. Smartphone-ul suporta conexiuni WCDMA 850/1900/2100MHz si GSM 850/900/1800/1900.

Vestea proasta e ca telefonul Polaroid SC1630 are si un dezavantaj major, si anume o baterie mai mica decat cele folosite in general la smartphone-urile de dimensiunea acestuia, de numai 1020 mAh, explicatia oficiala fiind aceea ca s-a luat aceasta masura din cauza greutatii camerei profesiunale din headset.

Chiar daca multe aspecte ale telefonului SC1630 sunt inca necunoscute, se pare ca acesta va fi lansat undeva la mijlocul lunii aprilie, si va avea un pret acceptabil (datorita camerei Polaroid, in lipsa careia nu ar fi avut nimic sclipitor in pachet), de numai 299$.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telecharger des jeux sur portable polaroid, تحميل تطبيقات polaroid, WCDMA1900 携帯電話, ماهي مواصفات جوال polaroid, jeux sur téléphone polaroid, جوال بولارويد, jeux pour polaroid telephone , jeux de polaroid telephonne, jeux gratuit pour portable polaroid, jeux pour telephone polaroid gratuit, jeux pour telephone polaroid, download aplicatii polaroid telefon, installer jeux sur telephone polaroid, ماهو ثمن هاتف جوال بولرواد , comment telecharger des jeux sur un tel polaroide, polaroid ipad cijena, هواتف بولارويد, ثمن الهاتف polaroid, jeux polaroid le téléphone, تلفون polaroid سعر,
Back to top button
Close