Mobile Apps

Pokemon Go este valabil acum si pentru dispozitivele cu Windows 10

Disponibil de cateva saptamani posesorilor de telefoane cu Android si iOS, jocul Pokemon GO poate fi instalat acum si pe dispozitivele cu sistem de operare Windows 10.

Noua aplicatie PoGo-UWP permite posesorilor de telefoane cu sistem Windows 10 mobile sa ia parte la distractia de care producatorul Niantic i-a privat pana in acest moment.

Se pare ca statutul de versiune neoficiala pune sub semnul intrebarii parcursul noilor jucatori de Pokemon GO, acceptarea aplicatiei PoGo-UWP ca si client alternativ Pokemon GO nefiind garantata.

Compania STApps, dezvoltatorul PoGo-UWP, a publicat codul sursa si instructiuni de folosire tntr-o pagina GitHub, fapt ce nu garanteaza siguranta aplicatiei.

Pentru a juca Pokemon GO utilizand PoGo-UWP, trebuie sa descarcam minimum 3 fisiere si sa comutam dispozitivul in modul Windows Device Portal. Mai mult, este necesara crearea unui cont Pokemon Trainer Club si sa ne autentificam mai intai in aplicatia oficiala Pokemon GO, instalata pe un telefon cu Android sau iOS, pentru alegerea unui Pokemon de inceput.

Jucatorii care nu au alt dispozitiv in afara telefonului cu sistem Windows 10 Mobile pot depasi aceasta etapa cu ajutorul unui emulator Android, folosit pentru instalarea versiunii oficiale Pokemon GO.

Leave a Reply

Back to top button