Android @GoogleAplikacje AndroidCo nowego

Widget ChatGPT na ekranie głównym dla Androida

Într-un moment în care asistenții virtuali devin tot mai omniprezenți, OpenAI aduce noi facilități pentru utilizatorii de dispozitive Android prin intermediul unui widget ChatGPT. Prin acest nou widget de pe home screen, utilizatorii pot interactiona cu ChatGPT prin text, voce sau imagini, pentru a porni o conversație sau pentru a cere informații.

Anul trecut, OpenAI a lansat propria aplicație ChatGPT pentru platformele iOS și Android, facilitând conversațiile cu acest asistent virtual. Acum, surse din interiorul industriei arată că există planuri pentru îmbunătățiri semnificative, concentrate pe utilizarea ChatGPT pe smartphone-urile Android.

Potrivit lui Mishaal Rahman, un expert în tehnologie Android citat de The Verge, aplicația ChatGPT, cu versiunea 1.2024.052, introduce un nou widget ChatGPT de dimensiune 4 x 2. Acest widget oferă patru scurtături esențiale: text, cameră, imagine și interogare vocală, permițând utilizatorilor să acceseze aceste funcții direct de pe ecranul principal al dispozitivului lor Android. Cu toate acestea, rămâne neclar dacă acest widget va fi disponibil și pentru dispozitivele iOS.

Deși noua caracteristică nu a fost încă oficial lansată pe Google Play Store și pare să fie în prezent într-o fază beta, entuziaștii pot totuși să o testeze descărcând-o separat.

Widget ChatGPT
Widget ChatGPT

Pentru cei interesați să experimenteze noul widget ChatGPT pentru ecranul de pornire al Android, există o observație importantă: anumite funcționalități, cum ar fi interogările pentru cameră și căutarea de imagini, sunt disponibile exclusiv pentru abonații la planul plătit al aplicației ChatGPT, cunoscut sub numele de ChatGPT Plus. Cu un cost lunar de 20 de dolari, acest plan premium oferă acces general la ChatGPT, chiar și în perioadele aglomerate, timpuri de răspuns mai rapide și acces prioritar la funcționalități noi și îmbunătățiri.

Related: ChatGPT na iPhone'a i iPada

ChatGPT s-a impus ca un jucător important în arena asistenților virtuali, concurând direct cu Gemini de la Google. Interesant este faptul că ChatGPT a fost prezent pe platforma Android chiar înainte ca Gemini (fostul Bard) să își facă apariția. Recent, Google a lansat o aplicație standalone pentru Gemini. Totuși, instrumentul de imagine AI Gemini a fost recent suspendat din cauza unor probleme legate de acuratețea reprezentării persoanelor.

podstęp

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany. wymagane pola są zaznaczone *

Przycisk powrotu do góry