Home / Apple / Photo Power, o noua aplicatie iOS pentru impatimitii de fotografii

Photo Power, o noua aplicatie iOS pentru impatimitii de fotografii

O noua aplicatie iOS a aparut pe piata telecomunicatiilor. Este vorba despre Photo Power, care are ca si dezvoltator marea companie Xing Bi. Aplicatia are pretul de 2.99 euro pentru instalarea pe iPhone si 4.99 euro pentru iPad.

photo power

In ceea ce priveste functionalitatea, aplicatia cu platforma iOS este capabila sa importe imagini cu o rezolutie de peste 25 MP si permite salvarea fisierelor editate in format de tip JPG, JPEG200, TIFF, GIF, PNG si BMP. Alaturi de optiunile traditionale de procesare, Photo Power impresioneaza cu instrumente similare celor din Adobe Photoshop, cum ar fi Curves sau Color Levels, cu un HDR puternic care poate fi particularizat dupa preferinta si o serie de filtre interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
اطاراتJBEG‏ ‏,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese