Aplicatie Apple iOS

Sterge sau schimba cardul bancar (credit card) din contul Apple de pe iPhone, iPod touch sau iPad

Toti posesorii de iPhone, iPod touch sau iPad  au creat un cont Apple atunci cand au initializat device-ul pentru prima data. Apple ID. Acesta este necesar pentru activarea device-ului si pentru verificarea utilizatorului, in cazul in care acesta doreste sa foloseasca serviciile Apple. App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, FaceTime sau alte servicii made by Apple. In cele mai multe cazuri, la inregistrarea unui Apple ID, sunt cerute si datele unui card bancar (credit sau debit card). Acesta este folosit atat pentru verificarea utilizatorului cat si pentru achizitionarea de aplicatii, jocuri, carti, muzica sau alte articole din App Store sau iTunes Store. Daca doriti sa ... Read more

Ryanair-Cheapest Fares, aplicatia gratuita care ne ajuta sa cumparam bilete de avion

Ryanair-Cheapest Fares este numele unei aplicatii gratuite care ruleaza pe platformele soft Google Android si Apple iOS. Dezvoltatorul este nimeni altul decat compania de zboruri Ryanair. Aplicatia Ryanair-Cheapest Fares le permite utilizatorilor sa caute si sa isi rezerve bilete de avion catre aproape orice destinatie din Europa, operate de compania aeriana low-cost Ryanair direct de pe smartphone sau tableta. Acestia au chiar si posibilitatea de a face “check-in-ul” de pe telefonul mobil, avand biletul de avion disponibil in varianta electronica in cadrul aplicatiei gratuite. Mai mult, utilizatorii pot face si rezervari pentru cazare sau pentru inchirierea unei masini.

Video Editor, o aplicatie gratuita de editare a pozelor si clipurilor video

Dezvoltatorul WeVideo Inc. ne ofera o aplicatie gratuita care poarta numele de Video Editor si functioneaza pe platformele soft Apple iOS si Google Android. Aplicatia gratuita Video Editor le permite utilizatorilor sa editeze poze si clipuri video, oferindu-le o serie de functionalitati cum ar fi o librarie de peste 30 de sabloane pentru clipurile video, filtre si efecte speciale. Totodata, utilizatorii au posibilitatea de a adauga text, emoticoane, stickere, muzica si inregistrari vocale pozelor sau clipurilor video realizate. Aplicatia gratuita permite si publicarea clipurilor video in format HD, acestea putand fi distribuite si pe retele de socializare precum Facebook, YouTube sau Twitter.

iMovie, aplicatia Apple care editeaza clipuri video

Apple ne pune la dispozitie o noua aplicatie care poarta numele de iMovie. Aceasta aplicatie costa 4,99 dolari si le permite utilizatorilor sa realizeze si sa editeze clipuri video direct de pe iPhone, punandu-le la indemana o serie de efecte si filtre, atat pentru partea de imagine, cat si pentru cea audio. De asemenea, utilizatorii pot sa realizeze trailere, avand posibilitatea de a selecta cele mai bune clipuri video si poze pentru acestea. Aplicatia iMovie dispune si de functionalitati precum marcarea “momentelor” favorite sau distribuirea clipurilor video sau doar a unor secvente.

Jamie’s 20 Minute Meals, o aplicatie dedicata gurmanzilor

Jamie’s 20 Minute Meals! Acesta este numele unei noi aplicatii Google Play si Apple iOS, care are ca si dezvoltator compania Zolmo. Aplicatia costa 22,88 lei si le pune utilizatorilor la dispozitie 65 de retete culinare ale renumitului bucatar de origine britanica Jamie Oliver care se pot realiza in doar 20 de minute. Retetele sunt explicate pas cu pas atat cu ajutorul textelor, cat si al imaginilor, iar aplicatia include si 21 de clipuri video in care sunt prezentate o serie de sfaturi si trucuri de utilizat in bucatarie: de la cum se ascute corect un cutit la cum se taie cel ... Read more

News: aplicatia gratuita XE Currency pentru conversia valutara

Platformele soft Google Android si Apple iOS ne pun la dispozitie o noua aplicatie gratuita: XE Currency. Dezvoltatorul aplicatiei este compania XE.com Inc. Aplicatia gratuita XE Currency le permite utilizatorilor sa realizeze conversii valutare pentru orice moneda din lume direct de pe telefonul mobil, ratele de schimb valutar fiind actualizate in timp real prin intermediul conexiunii la internet. De asemenea, aplicatia le ofera utilizatorilor si cotatiile metalelor pretioase si grafice cu evolutia ratelor de schimb pentru diverse valute, acestia putand monitoriza in paralel cotatiile pentru 10 valute. Aplicatia XE Currency este utila si in calatorii, ratele de schimb putand fi accesate si offline, acest fapt datorandu-se stocarii ultimelor actualizari.