Android @GoogleHUAWEIMobile Apps

P7 si P7 mini cele mai noi modele Huawei sunt disponibile pe piata din luna mai

Gigantul chinezesc Huawei continua ascensiunea in topul celor mai apreciate smartphone-uri si dupa succesul avut cu P6, pluseaza din nou si pregateste lansarea serie urmatoare. Noul Huawei P7 si varianta mini vor apare pe rafturile magazinelor din luna mai si probabil vor avea acelasi succes ca si predecesorii sai. Ecranul generos Full HD de 5” cu rezolutie 1920x1080pixeli si densitatea de 441 de pixeli per inch asigura experiente deosebite la vizualizarea videoclipurilor de pe YouTube dar si a fotografiilor realizate cu camera cu senzor de 13Mp cu functie HDR ce poate filma si HD.

huawei-ascend-p7-mini

Principalul atu ca si la modelul anterior este finisarea deosebita si grosimea de numai 7mm ce face din ele cele mai subtiri smartphone-uri de pe piata. Astfel noile telefoane Huawei sunt mai usoare avand numai 120gr si mai usor de purtat in imbracamintea comoda si usoara de vara sau in posetele la moda acum. Noul Huawei P7 dispune de o memorie interna de 16GB ce poate fi marita cu pana la 32GB cu un card microSD si de o memorie RAM de 2GB utila la aplicatiile mai pretentioase iar impreuna cu procesorul Quad-core Cortex-A9 tactat la 1.8 GHz asigura functionarea fluenta a telefonului. Gadget-ul ruleaza Android v4.4.2 KitKat si va putea fi achizitionat initial in China urmand ca prin vara sa fie disponibil si pe pietele emergente.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تعطيل النغمة التصاعدية في هواوي, samsung s5222 برامج, نماذج لانواع النواه الهواوي, huawei p7 mini, خلفيات متحركه لموبايل هواي, актуализиране на huawei acer mate, D0NLOD TELEVISI BUAT HP SAMSUNG GT 5610, huawei ascend p7 mini atsiliepimai, خلفيات متحركة جديدة لتلفون هواؤي, دانلود تم موبايل هواوي, AssassinHUAWEl730, huaWel730, Assassin HUAWEl730, Temak lg ku 990i dowland, Huawei社の携帯電話の壁紙, تحميل مركز التطبيقات لجوال هواوي, як оновити програмне забезпечення планшета huawei, new releases, huawei live wallpaper, huawei előtemak, تحميل خلفيات متحركه لتليفون HUAWEI G7010,
Back to top button
Close