Android @GoogleWhat's New

OUYA o consola jocuri Android revolutionara

Una dintre consolele de gaming ce deja a inceput sa faca istorie este cea a celor de la OUYA. Aceste controler wireless OUYA , care au fost proiectate de Fuseproject fondator Yves Behar, ce a construit aceasta consola cu doua stick-uri analogice, opt butoane de actiune, un buton de sistem si un (D)-pad directional.

Potrivit companiei, specificatiile consolei OUYA includ un procesor incorporat NVIDIA Tegra3 quad-core, 8 GB de memorie stocare interna flash si 1 GB de RAM. In ceea ce priveste conectivitatea acesteia, OUYA are Bluetooth 4.0, un singur port USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Ethernet si un port HDMI pentru televizor, care poate suporta pana la 1080p HD.

Anuntata initial in SUA la pretul de 99 $, OUYA este programata sa apara in Marea Britanie, aceasta fiind deja disponibila pre-order la un pret de 99.99 £  (150 $). Pachetul complet al consolei se pare ca va cuprinde sistemul hardware al consolei, un controler wireless, cabluri HDMI, si doua baterii AA pentru controler. OUYA va lansa, de asemenea, controlere individuale la 49 $ de fiecare.

Leave a Reply

Back to top button