Android @GoogleLGMobile Apps

Optimus G Pro cel mai avansat smartphone de la LG se pregateste de lupta cu iPhone 5 si Galaxy S III

Sud coreenii de la LG continua ascensiunea catre varful ierarhiei smartphone-urilor cele mai cautate si mai avansate din punct de vedere tehnologic. Astfel, in aceste zile cu ocazia MWC 2013 de la Barcelona, LG arunca in lupta pentru suprematia topului celor mai performante smartphone-uri, LG Optimus G Pro, un gadget ce impresioneaza nu numai prin noul look (ce seamana mult cu Samsung Galaxy S III). Noul flagship coreean dispune de un display generos Full HD de 5,5” ‘ True HD-IPS iar pentru piata nipona display-ul a fost limitat la 5”.

Platforma hardware este formata dintr-un chipset Qualcomm MDM9615/APQ8064, un procesor Quad Core Krait de 1,7GHz si un modul grafic Adreno 320, ce asigura performante excelente in aplicatiile multimedia mai pretentioase ce pot fi salvate in memoria interna de 32GB  a telefonului ce poate fi dublata cu un card microSD de pana la 32GB.  Memoria RAM de 2GB asigura un plus de performanta si o reactie rapida a comenzilor si performante ridicate in jocurile pretentioase.

Capacul posterior este acoperit cu un strat de lac granulat ce creeaza un efect aproape de 3d ce confera eleganta dar si robustete in acelasi timp. Camera principala de 13MP (standard obligatoriu in acest an pentru smartphone-urile de top) si cea frontala de 2,1MP sunt capabile sa realizeze inregistrari video la calitate Full HD 1080p la 30fps, iar conectivitatea este completa din pachet nelipsind LTE, Wi-Fi, NFC sau bluetooth v4.0. Noul LG Optimus G Pro va fi prezentat saptamana viitoare la MWC 2013 organizat in fiecare an la Barcelona si va constitui un competitor de temut pentru gerii momentului: Samsung Galaxy S IV ce va fi lansat in martie si noul iPhone 5S undeva in vara.

Leave a Reply

Back to top button