Android @GoogleMobile Apps

Oppo Find 5 un smartphone Quad Core chinezesc, subtire si performant

Iata ca pe langa marii producatori consacrati in domeniul telefoniei mobile, au aparut si producatori mai putin mediatizati care, datorita ritmului alert de dezvoltare, au acces la tehnologii de ultima generatie la preturi suportabile. Astfel datorita tehnologiei incorporate, Oppo Find 5 nu este un smartphone entry level ci poate concura cu modele consacrate prezente pe piata. Display-ul Full HD IPS LCD de 5”,  obligatoriu in acest an pentru modelele de clasa premium, are o densitate de 441ppi, obtinand astfel o claritate deosebita si un contrast excelent. NOul model de la Oppo ruleaza versiunea Android 4.1 Jelly Bean pe o platforma cu un chipset Qualcomm APQ8064 Snapdragon, un procesor Quad Core Krait de 1,5GHz si o unitate grafica Adreno 320.

Camera de 13MP, un ”Must Have” in acest an, permite filmarea Full HD la 1080p, 30fps si include si functia HDR si poate stoca continutul de memoria interna de 16GB sau 32GB ce nu mai poate fi suplimentata din lipsa slotului pentru card. Memoria RAM de 2GB asigura fluenta in rularea aplicatiilor pretentioase si permite utilizatorului posibilitatea de a rula aplicatiile preferate si jocurile favorite la o calitate ridicata a imaginii, obtinand performante deosebite pentru acest model. Noul model Oppo Find 5 surprinde si prin functiile de conectivitate prezente, dintre acestea nelipsind bluetooth 4.0, Wi-Fi, NFC. Carcasa slim si finisajul de inalta calitate face din Oppo Find 5 un model ce va avea cu siguranta succes mai ales pe imensa piata asiatica si va lupta de la egal la egal cu modelele de top furnizate de producatorii occidentali.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telecharger jeux java de htc china gratuit , smartphone najboljši, تطبقات صيني, http://www.google.com.pk/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x2-softwares_3046/1/, samsung galaxy u2 jeux, http://www.google.com.pk/url?q=http://gallery.mobile9.com/, تحميل العاب هواتف الصينية سامسونج جوجل, saptbeyr daonlod, الموضوعاتnokia110تنزيل, تنزيل تطبقات الهواتف ألجي صيني, bulututh saptbeyr com, skayp domwlod, تحميل العاب اندرويد علي تلفون htc صيني,
Back to top button
Close