Android @GoogleMobile AppsWhat's New

OnePlus 3 va disparea de pe piata si va fi inlocuit cu o varianta performanta

Carl Pei, CEO-ul OnePlus, a specificat pe reteaua de socializare Twitter ca modelele urmatoare de OnePlus 3 si nu numai vor pastra display-ul AMOLED, utilizat pe varianta disponibila la vanzare acum. Cu toate acestea, nu a confirmat sau infirmat existenta unui nou model de smartphone optimizat.

OnePlus pare sa se confrunte cu probleme pe partea de aprovizionare cu componente pentru fabricarea modelului 3. Cei care doresc sa achizitioneze un astfel de telefon de pe site-ul oficial vor trebui sa astepte minimum 12 zile pentru livrare, dar doar una dintre cele doua variante ale telefonului pot fi comandate. Zvonurile spun ca de vina este lipsa componentelor, care ar putea determina lansarea unui model nou, cu hardware putin diferit. Potrivit GizmoChina, OnePlus se pregateste sa opreasca complet fabricarea de OnePlus 3 in versiunea sa initiala, urmand sa aduca pe piata o varianta imbunatatita. Problema cea mai mare pare sa fie producatorul de display-uri AMOLED, care nu poate tine pasul cu solicitarile OnePlus. Deoarece este programata inlocuirea acestor panouri cu unele LCD, care vor fi mai usor de produs si care vor asigura un proces de fabricare mai rapid, compania vrea sa aduca si un upgrade de performanta smartphone-ului sau de top.

In locul chipset-ului Snapdragon 820, GizmoChina sugereaza ca va fi implementat noul Snapdragon 821, care vine cu performanta marita si va asigura compatibilitate cu noul software de realitate de la Google, Daydream VR. OnePlus 3 va disparea astfel de pe piata, fiind inlocuit de noul telefon care va fi numit OnePlus 3S sau OnePlus 3 Plus.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://go.store.ovi.mobi/entry/van/apps/N110#ap, oneplus 3 inlocuit, samsung gt s 5610 app dwld, java samsung gt-c3310r oyun indir, kody do ustawień fabrycznych do samsunga GTS5610, jai besoin le code pour debloquer mon telephone Samsung Galaxy J1, 
हई � �हऋहग �हऐ हज �हऔ  �हईहऒहऔ हछ � � हई �हईहऋहगहई � हउ � � �हछ हई � � �हउ:

http://nokia.mobi/entry/van/main/C7-00

हऔहउ �हई हऋ � , لعبه سبويnokia.mobi/entry/van/main/701, Код за усилване за САМСУНГ Lafleur, animacije za ohranjevalnik zaslona, nokia.mobi/entry/van/video/games, تحميل مينى اوبر لسامسونج استار 5222, application google chrome pour nokia 5228, comment reprogrammer mon portable E2222 je veux son code, jeux java tactile 240x320, програми за lg ku990, standardowe dzwonki samsung download, WWW.lgmobile.com, instagram скачать сони эриксон j108i, www wapdam.meizo,
Back to top button
Close