Android @GoogleMobile Apps

Omega Tablet PC 7” o tableta chinezeasca ce ruleaza Android 4.0 ICS populara si accesibila

Cei de la Omega dupa ce s-au impus pe piata tastaturilor si mouse-urilor, incearca sa cucereasca si un segment din imensa piata a tabletelor dominata se iPad si Samsung Galaxy Tab. Principalul atuu ala acestor device-uri este pretul, semnificativ mai mic decat concurentii sai dar cu performante decente. Tableta ruleaza un Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un spatiu de stocare de 4GB si o memorie RAM de 512MB, aceste caracteristici permitand rularea fara probleme a aplicatiilor multimedia preferate. Camera frontala de 0,3MP permite realizarea de apeluri video via Skype dar si pentru a fotografia pe cei dragi. Tableta de 7 inch este echipata cu un port mini HDMI ce permite vizualizarea continutului video si nu numai pe TV, un slot pentru carduri microSD, si un port mini USB cu functia OTG ce permite conectarea unei memorii USB sau a unui modem USB pentru conexiunea de internet, prin cablul OTG USB cu care vine in pachet.

Procesorul Cortex A8 de 1,2 GHz reuseste sa mentina la nivel ridicat performantele noii tablete si permite rularea aplicatiilor multimedia insa nu poate face fata jocurilor de inalta rezolutie unde este mai potrivit un Dual-Core si o memorie de 1GB. Asadar noua tableta Omega PC 7 este cadoul ideal de sarbatori pentru pasionatii de tehnologie si asigura trecerea usoara de la smartphone la notebook, iar datorita accesibilitatii din punct de vedere al pretului (100Euro), va fi una dintre cele mai vandute tablate ale acestui sfarsit de an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
планшет омега 7, prix tablette omega, omega ot107 android frissités, โอเมก้าแทบ, mini tableta omega precio, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/java-softwares/1/, omega tablet pc 7, conectar teclado en android omega, tablični računalnik omega, mini tablet omega, www.free dwonlod mobingeo.com, omega tablet pc 7 preis, tahmil tatbikat, taHmil tatbike mobingeo, ارنوكيا اشا ا308, китайский планшет omega, tilicharji tatbik nokia acha 205, omega android 4.0 tablet pc, aplicatii tableta chinezeasc, aplicati tableta chinezeasca,
Back to top button
Close