Android @GoogleMobile AppsZTE

Noul ZTE Geek, un smartphone cu procesor Intel de 2GHz ce impresioneaza concurenta

Gigantul chinez ZTE continua lansarea de noi gadget-ur-un device-uri performante dar si accesibile ca pret. Noul ZTE GEEK este un smartphone Android echipat cu un procesor Dual Core Atom de la Intel tactat la 2GHz, cel mai performat procesor implementat intr-un gadget mobil. ZTE Geek este un Android smartphone dotat cu un display HD 720p de 5” ce impresioneaza mai ales datorita accesibilitatii utilizatorilor la performante remarcabile, prin acest lucru ZTE urcand vertiginos pe podiumul celor mai apreciate marci de smartphone-uri din lume. Platforma Intel Clover Trail asigura un raport de performanta net in favoarea utilizatorului si cu ajutorul modulului grafic PowerVR SGX544, capitolul multimedia poate fi pus la loc de cinste in lista atuurilor ce pot convinge un utilizator sa aleaga ZTE Geek.

ZTE-Geek

Memoria interna de 8GB ce poate fi marita cu un card microSD cu pana la 32GB si astfel, asigura suficient  spatiu pentru stocarea fisierelor audio cu muzica preferata  si mai ales fisierele video sau fotografiile realizate cu camera principala de 8MP iar camera frontala este utilizata pentru apelurile video catre cei dragi. Conectivitatea este reprezentata la cote bune, bluetooth-ul, wireless-ul si download-ul la viteze HSDPA asigurand suficiente motive pentru a utiliza acest nou smartphone. Acumulatorul de 2300 mAh poate sa asigure gadget-ului timpi de stand-by si de convorbire multumitori si poate fi incarcat si wireless prin ultima tehnologie din domeniu. Noul ZTE Geek ruleaza ultima versiune Android v4.2.2 Jelly Bean, va fi disponibil incepand cu luna iunie si va fi cu siguranta unul din modelele de succes ale verii si un adevarat cosmar pentru competitorii sai directi.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
zte impresiona, טלפון zte חדש, http://www.google.co.in/url?q=http://www.mobile9.com/, telecharger application galaxi s2 mobil 9, zte geek untuk game, предна камера на zte изтегли, dien thoai zetgeek, Lg t375 telefonuna opera mini yuklemek,
Back to top button
Close