What's New

Noul YouTube Mobile pe suport HTML5

In urma cu 7-8 ani nu prea ne gandeam ca telefoanele mobile vor ajunge adevatare dispozitive prin care sa ne conectam la Internet, sa ne citim mail-urile, sa stam pe chat cu prietenii si sa vedem filmulete online.
YouTube  a stagnat multi in dezvoltarea versiunii web dedicata telefoanelor mobile, iar in tot acest timp telefoanele s-au transformat in smartphone-uri, iar unele modele sunt la performante de netbook-uri.

mobile_Youtube
Odata cu noul HTML5 care este pe cale sa rescrie regulile web-ului, tot mai multe companii si-au intreptat atentia catre aceasta noua tehnologie. Google nu face exceptie. Portalul de clipuri video, YouTube, a primit o noua interfata bazata pe HTML 5. Principalul avantaj este performanta ridicata cu resurse de sistem minime. Este stiut faptul ca continutul flash este o "pedeapsa" atat pentru browserele PC cat si pentru mobile browsers. Noul HTM5 permite vizionarea fisierelor video fara a mai fi nevoie de flash player, iar calitatea este exceptionala.

Noua versiune a YouTube Mobile poate fi accesata din browser-ul telefonului : m.youtube.com, insa trebuie sa stiti ca aceasta versiune nu este disponibila momentan decat pentru iPhone, iPod, iPad si Android browsers.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
m.youtube.com/?client=mv-nokiam, l=M client=mv-nokia, New YouTube Mobile to support HTML5
 July 9, 2010 / AMT / iPhone Apps, Mobile News
0

 
In 7-8 years ago not really thought , m.youtube.com/ client mv-nokia, https://m.youtube.com/?client=mv-nokiag, https://m.youtube.com/?client=mv-nokiau, m.youtube.@com/?client=mv-nokia, ehttps://www.youtube.com/?client=mv-nokia-maemo, sss/m.youtube.com/?client=mv-nokia, m.ygoutube.com/?client=mv-nokia, m.youootube.com/?client=mv-nokia, m.youtube.cxxom/?client=mv-noxnxxkia, ht-????client=mv-nokia, m.youtpube.com/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokia‏_‏, xhttps://m.youtube.com/?client=mv-nokia-maemo, https://m.10youtube.com/?client=mv-google, m.youtub.com/?client=mv-nokia, البحث عن جديد التطبيقات يوتوب, m.youtube.com/?client=mv-سnokia,
Back to top button
Close